Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Együtt élek a barátnőmmel. Viszont nincsenek nagy érzelmeim iránta. Kezdek elhidegülni. Szakítani nem akarok mert az érzelmeken túl azért vannak egyéb szempontok is. Utóbbi időben találkozgatok az exemmel. Romantikus programokat töltünk együtt. Szex nem volt de jól esik átölelni puszilgatani az arcát. Néha 1-1 rövid csók. Nem tudom mi ez. Nem akarok vele újra összejönni hiszen egyszer már nem működött valószìnű újra szétmennénk de nagyon hiányzik. Nincsen lelkiismeretfurdalásom a barátnőm miatt. Nem szexeltem félre. Ez valami más. De mi ez szerintetek?
2014. jún. 22. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy harmadikat akiben még nem csalódtál, nem ismerted ki és akire még nem untál rá. Jelenleg csak az idődet pazarlod ezekben a félkapcsolatokban.
2014. jún. 22. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel nincsenek érzelmeid ezért az érzelmi megcsalás fogalma gondolom nem sokat mond, de keress rá esetleg
2014. jún. 22. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, annak számít.
2014. jún. 22. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott a párodat, mert ha ezt megtudja akkor probléma lesz belőlle.
2014. jún. 22. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez majdnem megcsalás ,addig fogod puszilgatni ölelgetni az exedet amig megcsalod a mostanit vele,utána keresel egy újat ha egyikkel se megy .
2014. jún. 22. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Volt már sok kapcsolatom. Valahogy ez az exem nagyon mély nyomot hagyott bennem. Úgy érzem valami mindig visszahúz hozzá. Akárkivel is jövök össze. A jelenlegi kapcsolatomban minden stimmel kivéve az érzelmet ami talán az ex miatt. Olyan mint vele senkivel nem lesz. Próbáltam 2 kapcsolatom is volt azóta. Teljes kapcsolatmegszakítás az exszel. De mindig visszatérek hozzá egy idő után. Miért?
2014. jún. 22. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
nevezhetjük aminek akarod, de egyvalami mindenképpen: szemétség, és a barátnőd kihasználása. joga van tudni hogy hogyan érzel iránta, ha nem szereted ne legyél vele és kész
2014. jún. 22. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!