Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kipróbáltam a haverommal. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltam a haverommal. Ez azt jelenti hogy meleg vagyok? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki 15 éves. Régebben iskolatársak voltunk, most meg iskolán kívül tartjuk a kapcsolatot. Viszont egyszer amikor átjött hozzám, felhozta azt a témát, hogy milyen lehet fiúval együtt lenni. Viszonylag engem is érdekelt a dolog, és ezt eléggé megérezte rajtam. Végül megkérdeztem tőle csak poénból, hogy mi lenne, ha együtt próbálnánk ki. Erre eléggé meglepő választ kaptam, azt mondta hogy nincs akadálya. Utána elkezdett előttem vetkőzni, és kérte hogy csináljam én is. Végül az ágyban kötöttünk ki. Ez azt jelenti, hogy teljesen meleg vagyok, vagy változhatok még? Légyszi írjatok kort + nemet! Köszi.
2010. jan. 4. 00:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
kár takargatnod, buZ! vagy. Ezen ninčs mit kertelni.
2010. jan. 5. 01:33
 22/27 anonim ***** válasza:
Mesélj részleteket, érdekel minket!
2010. jan. 5. 06:21
 23/27 anonim válasza:
41%
Sztem más oldalról kell megközelíteni a kérdést... Mert egy heteronak nem áll fel ha egy meztelen férfi simogatja..én ink behánynék meg nem is tudom leütném és futnék...sZóval te kajak homi vagy,fujj ez a világ...meg sem lepődök..MTVn mindenki meleg a műsorokban például..
2010. jan. 6. 13:44
 24/27 anonim válasza:
Nem akarok b..kó lenni de mondtad hogy minden megtörtént...akkor hááttt igen az vagy ha igazat keljen mondanom! :!De ha többet nem nem csinálod akkor változhazsz!!
2010. jan. 6. 14:02
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha minden megtörtént, akkor meleg vagy,igen. De ha a lányokhoz is vonzódsz, akkor pedig biszex. Ennyi.
2010. jan. 6. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:

azt mondod h minden megtörtént... az is meglehet h élvezed...

Érzel valamit a haverod iránt?

megtennéd még 1 x?

ha igen akk ratyi vagy...

2010. jan. 6. 15:58
 27/27 anonim ***** válasza:
Láttad már a Fiúk a klubból című sorozatot?
2011. júl. 3. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!