Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kipróbáltam a haverommal. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltam a haverommal. Ez azt jelenti hogy meleg vagyok? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki 15 éves. Régebben iskolatársak voltunk, most meg iskolán kívül tartjuk a kapcsolatot. Viszont egyszer amikor átjött hozzám, felhozta azt a témát, hogy milyen lehet fiúval együtt lenni. Viszonylag engem is érdekelt a dolog, és ezt eléggé megérezte rajtam. Végül megkérdeztem tőle csak poénból, hogy mi lenne, ha együtt próbálnánk ki. Erre eléggé meglepő választ kaptam, azt mondta hogy nincs akadálya. Utána elkezdett előttem vetkőzni, és kérte hogy csináljam én is. Végül az ágyban kötöttünk ki. Ez azt jelenti, hogy teljesen meleg vagyok, vagy változhatok még? Légyszi írjatok kort + nemet! Köszi.
2010. jan. 4. 00:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%
melegfront...Eszed legyen, nővel bújj ágyba ne srácokkal.
2010. jan. 4. 02:24
 12/27 anonim ***** válasza:
51%

Én nem próbálhatom ki veled? :P

Egyépként nem vagy meleg, csak izgatott a dolog és kipróbáltad. Gondolom attól még a csajokhoz vonzódsz, nem? :P

27/F

2010. jan. 4. 04:50
 13/27 anonim válasza:
95%
Előre írom, hogy 15/L, és biszex, csak, hogy tudd. Örülnék neki én is, ha leírnád, vagy csak megemlítenéd, hogy pontosan mit is tettetek az ágyban! Ha csak feküdtetek meztelenül, vagy simogattátok egymást, azzal szerintem semmi gond nincsen. Természetesen mással sem lenne, de az már valóban utalhatna arra, hogy vagy nem csak az ellenkező nemhez vonzódsz, vagy homoszexuális vagy - ugyanakkor a végleges nemi identitás ebben a korban még nem teljesen alakul ki, valószínűleg én sem maradok biszex. (Vagy igen. xD Nem voltam még lánnyal, a szüzességemet viszont elveszítettem a jelenlegi barátommal.) Ha kellemes volt mindkettőtöknek, amit csináltatok, akkor szerintem semmi gond nincsen. Sőt, azzal sincs, ha biszex vagy, és azzal sem, ha homoszexuális, legalábbis én tisztelem az önmagukat felvállaló meleg párokat (ugyanakkor a magamutogató, felvonulás címen idiótaságokat performáló b*zikat nem). Még egyszer, ez még nem jelenti azt, hogy nem vagy hetero, betudható a kíváncsiságnak, mindenesetre figyelj oda a saját érzéseidre, és próbálkozz lányoknl is! =)
2010. jan. 4. 11:23
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

nah te aztán 15 évesen úgy hogy lánnyal még nem voltél tényleg bátran álíthatod h bisex vagy.

am vegyük fel a kapcsolatot és próbáld ki velem tapasztaltabb vagyok. ha bejön akkor az 1ik nemhez tényleg vonzódsz =) 56/F

2010. jan. 4. 12:06
 15/27 anonim válasza:
64%

/15 éves lány/ utolsónak: te pedig egy perverz állat vagy! undorító xD

én csak azt tudom, hogy ha abba a helyzetbe kerülnék, nem mondanék nemet egy lánnyal töltött éjszakára, és voltam már szerelmes lányba - talán nem vagyok biszex.

2010. jan. 4. 12:14
 16/27 anonim ***** válasza:
34%
Undorító az 56 éves??Miért?A kis homár nem undorító hogy f@szt vesz a szájába meg hogy l€sz0pja a másikat s€gg€l?Óóó H|tler úgy eresztené a golyót a fejetekbe mint a záporeső...meg eresztette is a BUZ|KBA...
2010. jan. 4. 13:42
 17/27 anonim válasza:
Na pont ez az, még nem tudjuk, mit csináltak... Ti is csak beszéltek össze-vissza.
2010. jan. 4. 13:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Minden megtörtént, amit csak el tudtok képzelni.
2010. jan. 4. 13:50
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
vald be magadnak hogy buznyáknak születtél
2010. jan. 4. 15:16
 20/27 anonim válasza:
Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy 15 évesen behatolással-mindennel együtt "szexeltetek" a haveroddal.
2010. jan. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!