Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltam a haverommal. Ez azt jelenti hogy meleg
vagyok? 15/F
Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki 15 éves. Régebben iskolatársak voltunk, most meg iskolán kívül tartjuk a kapcsolatot. Viszont egyszer amikor átjött hozzám, felhozta azt a témát, hogy milyen lehet fiúval együtt lenni. Viszonylag engem is érdekelt a dolog, és ezt eléggé megérezte rajtam. Végül megkérdeztem tőle csak poénból, hogy mi lenne, ha együtt próbálnánk ki. Erre eléggé meglepő választ kaptam, azt mondta hogy nincs akadálya. Utána elkezdett előttem vetkőzni, és kérte hogy csináljam én is. Végül az ágyban kötöttünk ki. Ez azt jelenti, hogy teljesen meleg vagyok, vagy változhatok még? Légyszi írjatok kort + nemet! Köszi.
De azon belül,hogy az ágyban voltatok,mit csináltatok??Történt valami??És ha igen mi??
2010. jan. 4. 00:19
2/27 anonim válasza:
Igen, egy büdös nagy lób@aszó homár vagy. Irány 'ausvicc.
2010. jan. 4. 00:20
3/27 anonim válasza:
Ez csak szimplán azt jelenti, hogy fiatal és kíváncsi vagy. Max biszex.
De azért a sulidban ne reklámozd.
Oké, kipróbáltad. Ennyi.
Ha még többször csinálni fogod, akkor az fogja azt jelenteni, hogy meleg vagy.
17/f (még nem voltam pasival)
2010. jan. 4. 00:21
4/27 anonim válasza:
Hát engem semennyire sem érdekel, hogy milyen egy pasival. Maga a gondolat... De még van esélyed változni, ha akarsz. De szerintem változz. Jobb a csajokkal hidd el.
2010. jan. 4. 00:23
5/27 anonim válasza:
barátnőd volt már? vonzódsz a női nemhez? mert ha nem akkor egyértelmű a válasz
2010. jan. 4. 00:23
6/27 anonim válasza:
Ez van, legalább több 15 éves szűz punci marad nekünk.
2010. jan. 4. 00:25
7/27 anonim válasza:
Mi a rákért ilyen megértő mindenki itt??? kíváncsiság ember?? Én ilyen koromban egy jó kis nedves pinära voltam kíváncsi, nem egy himbilimbire , te meg beszélsz itt kíváncsiságról. Meg van őrülve mindenki...
2010. jan. 4. 00:27
8/27 anonim válasza:
biztosan emós vagy...
2010. jan. 4. 00:33
9/27 anonim válasza:
"Ez csak szimplán azt jelenti, hogy fiatal és kíváncsi vagy."
Bátorítsad barátom...hajrá.Én nem tudok arra gondolni hogy milyen lehet egy f@$$zal a számban vagy a s€gg€mben,meg arra sem hogy milyen lehet betenni egy férfi s€ggébe...Voltam én is tízen éves...hagyjuk már ezt a kíváncsiságot...Buz| vagy és kész nincs ezen mit szépíteni...JA ÉS UNDORÍTÓ.Ez a menő manapság...
Jól mondja Fankadeli..."14 évesek s€gbebasszák egymást,az egyik f@siszta a másik sz€ktás..."
Ha meg csak a kíváncsiság hajtott,akkor legyél kíváncsi és próbáld ki milyen a kifutópályára kifeküdni,arra a részére ahol a repülő kereke eléri a kifutót...ja...és várd meg az első gépet.Cső
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!