Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek már nem vagyok szerelmes a barátomba?
3 éve nálam is hasonló volt a szitu, nekem azért volt könnyebb a szakítás, mert én bele szerettem egy másik férfiba. De nagyon sokáig húztam, így visszagondolva kár volt. Jobb minél előbb túl esni rajta.
Sok sikert.
Én 1 éve vagyok a barátommal.Volt sokmindenki aki közénkált meg e l is távolodtunk egymástól.Amikor meg akartam tenni a szakítást akkor jöttem rá hogy nem tudok nélküle élni és egész életemre megbánnám ha szakítanék vele.
Szóval gondold át előtte nehogy később megbánd a szakítást utána ha szakítás mellett döntesz akkor üljetek le beszéljétek meg hogy nem akarsz vele lenni.
Szia! Hűha,énis pont ebben a cipőben járok! És énis 6 éve...:)
Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem,hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más,mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprő szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)
Én vagyok a "hasonló sorsú barát" :D : nem azt mondtam hogy csald meg,én sem tudnám megcsalni soha a barátomat,ha ténylegesen összejönnék azzal a másikkal,azonnal szakitanék a barátommal,még a lehetséges "megcsalás" előtt...ő sem érdemelné ezt.Én csak arra utltam,mint már irtad is,hogy nem esik olyan jól vele a szex,na ez nálam is igy van...egyszerűen már nem kivánom...pedig szeretem és tisztelem,az életem része,de simán ellennék szex nélkül is...a másik pasival viszont még csak beszélgetős stádiumban vagyunk és máris majd megőrülök hogy mikor érhetek végre hozzá...én igy értettem...ha beleszeretsz vkibe és ő is beléd,az még nem megcsalás,mert arról nem tehetsz...de ha már le is fexel vele,az az...lehet ezt is tiszta lelkiismerettel csinálni
Ja,és még egy: ha elhagynád a pasidat és mondjuk lenne másvalaki a képben,egyáltalán nem kell ezt neki megtudnia! Soha,de soha ne valld be egy pasinak,ha egy másik miatt hagyod ott! tilos! Azzal bántod meg csak igazán.Inkább mondd azt h kihűlt a szerelem meghogy szeretnél kicsit egyedül lenni...stb.tapasztalat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!