Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálod az exed a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálod az exed a szakítás óta? Miért nem sikerült békésen elválni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen utálom mert egy ribanc :D És azért utálom mert egy ribanc :D
2010. jan. 3. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
előtte is utáltam, kiderült, hogy b¤zi
2010. jan. 3. 18:39
 3/10 A kérdező kommentje:
ezek szerint akkor nem kell kellemetlenül éreznem magam amiért baromira rühellem, és ő is engem azota.. jólvan.. csak azthittem rendeződhet annyira, hogy ne csak a rossz maradjon meg..
2010. jan. 3. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem utálom, inkább sajnálom, hogy elb*szta az életét a ribanckodással.
2010. jan. 3. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, de ő utál engem, pedig szerintem nincs oka. Ráadásul ő szakított velem, és mégsem utáltam meg. Csak sajnálom, mert impotens, és talán sosem lesz normális kapcsolata.
2010. jan. 3. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem az exemet utálom hanem a barátait! :@ bár néha ha meglátom... legszivesebben megütném! :@ :S
2010. jan. 3. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkivel így megy, szokd meg! Ilyenek vagyunk emberek. Ez a fiúknál azzal magyarázható, hogy a hosszú idő utáni szakítás után nem bírjuk elviselni, hogy a csajunk egy másik pasié lesz. A férfiak szeretnek birtokolni a nőket. Aztán ha komoly az érzelem, akkor a szeretet gyűlöletté transzformálódik. Dühhé, irigységé.
2010. jan. 3. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezekszerint az én esetem sajátos.Mi békében váltunk el az ex-emmel, pedig lett volna rá oka,h haragudjon (mást választottam helyette)egy pár hónapig azért ment a fújtatás,de amikor már lenyugodtak a kedélyek,akkor részletesen átbeszéltük a dolgainkat és nagyon jóba lettünk.Én még midnig együtt vagyok a párommal,aki miatt elhagytam az exemet (majdnem 3 éve) de a mai napig minden nap beszélek az exemmel,Ő lett a legjobb barátom,mindent megosztok vele és Ő is velem,de szerencsére már semmiféle vonzalom nem csúfítja el a kapcsolatunkat.Szerencsésnek mondhatom magam,hogy ilyen rendes exszel áldott emg a sors,de örülök,h a jelenlegi párom mellett döntöttem.

18/L

2010. jan. 3. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nemutálom az exem :) Azóta kötöttünk már ki egymás mellett bár csak 1éjszakás.
2010. jan. 3. 20:15
 10/10 anonim válasza:

gyülölöm..

azóta is szidjuk 1mást ^^ De elég érdekes szerelem folyik a mostani barátnőjével..:D mivel ebben a lányban van romavér...az exem meg rasszista xD...

2010. jan. 7. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!