Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szemétség egy huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szemétség egy huszonéves nőtől, hogy egy 19 éves fiúval jár? Miért nem tudnak a nők a saját korosztályukban nézelődni?

Figyelt kérdés

Ezért van ennyi magányos huszonéves srác. Mert a nők képtelenek a saját korosztályukban keresgélni, mert az máris nem izgalmas nekik.

Miért ilyen önző némelyik?

Nekem sincs barátnőm, szinte az összes csaj idősebb, pénzes pasikkal enyeleg, erre megtetszett nekem egy, aki nem ilyen, de az meg képes volt egy 19 évessel összejönni....:SS

Agyrém.

25/F

2014. jún. 19. 16:40
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
és te mennyire vagy intelligens? :D olvasd már vissza magad, aztán kérj meg szépen valakit, hogy szopasson taknyosra, attól talán lenyugszol, és addig sem szólalsz meg.
2014. jún. 19. 17:36
 32/41 anonim ***** válasza:

Anyádat így szoktad lenyugtatni? Nem csodálkozom rajta. :-)

Majd ha 80 évesen az elszáradt kis kukacodat markolászod úgy is rájössz, hogy lehettél volna okosabb.

Egy 19 éves fiú pedig távolról sem gyermek már..

Te azért vagy felindult és azért személyeskedsz, mert érveket nem tudtál felhozni. Ami sajnálatos, mert ennyi idősen azért már több értelmet várna el az ember.

Hát ezért menekülnek előled sikítva a nők, mert ekkora selejt vagy. Sz**r lehet tudni, hogy a saját elmebetegséged miatt nem kellesz még anyádnak sem. :-)

2014. jún. 19. 17:39
 33/41 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy semmi fegyvered sincs, ha csak az édesanyámmal tudsz jönni. Gratulálok, ezzel intézted el véglegesen, hogy egyetlen szavadat se vegyem magamra! :D
2014. jún. 19. 17:42
 34/41 anonim ***** válasza:
87%

A kérdés és maga a kérdező annyira gáz, hogy válaszra sem méltatom.

Csak ennyit szeretnék közölni:

64%-os, ha nő vagy, akkor könyörögve kérlek, mint nő a nőt, hogy máshol hozz szégyent a női nemre! Köszönöm előre is.

2014. jún. 19. 17:45
 35/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, egyetlen érvet sem hoztál fel, az oltogatást pedig te kezdted. Tudod szánalmas vagy. Remélem egyedül rohadsz meg. Bár ez így is lesz szerencsére.
2014. jún. 19. 17:47
 36/41 anonim ***** válasza:
88%
Ki a francot érdekel, hogy ki kezdte...? Primitív söpredék vagy te is, egy fikarcnyival nem vagy értékesebb a kérdezőnél. :D
2014. jún. 19. 17:49
 37/41 anonim válasza:

bizony bizony

söpredék a 64%os mocskos beltenyészetes szakad ku*rva családja is,onnan tanulja.Patkány írtás kéne feléjük azért:D

valahogy így

[link]

phö...sok tepsibe való ezen az oldalon :(

2014. jún. 19. 17:53
 38/41 anonim ***** válasza:
atyaég. átfutottam gyorsba a lényeget. hát én már nem fikáznék senkit. csak azt írnám amit a címet olvasva jutott eszembe: Szerintem az embereknek többet kellene foglalkozniuk azzal, hogy másoknak is legyen jó. Azonban nem így tesznek, és amíg valaki ezen agyal, addig a másik mindent magának akar, és eltörli/kisemmizi az előző féle embereket. Kivételek vannak, de piszok sebezhetőek a "normális" naiv ember, és ha a naiv csak azt látja hogy másnak mindene megvan ami neki nincs.... ráadásul évek óta, mindennap kiélvezve stb. Ak a naiv folyamatosan keseredik és saját gondolatai okoznak még több kárt benne.
2014. jún. 19. 18:09
 39/41 anonim ***** válasza:

Nekem biztos nem kéne 25, de 30 alatti pasi se nagyon. Nem tudom, miből szűröd le ezt az ostoba általánosítást.

28 N

2014. jún. 19. 19:18
 40/41 anonim ***** válasza:

# 37

Jobban tetted volna, ha nem szólalsz meg. És most nagyon finoman fogalmaztam!

Nagyon összefújta a szemetet a szél ennél a kérdésnél...

2014. jún. 19. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!