Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szemétség egy huszonéves nőtől, hogy egy 19 éves fiúval jár? Miért nem tudnak a nők a saját korosztályukban nézelődni?
Ezért van ennyi magányos huszonéves srác. Mert a nők képtelenek a saját korosztályukban keresgélni, mert az máris nem izgalmas nekik.
Miért ilyen önző némelyik?
Nekem sincs barátnőm, szinte az összes csaj idősebb, pénzes pasikkal enyeleg, erre megtetszett nekem egy, aki nem ilyen, de az meg képes volt egy 19 évessel összejönni....:SS
Agyrém.
25/F
Magyarul:
1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.
2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.
3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.
4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.
5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.
6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.
7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.
8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.
Alsó cím: A normális srác
Ne engem szidjatok, hanem a képregény íróját! Én csak lefordítottam! Akinek nem inge, az pedig ne vegye magára, tehát ha kiakadsz ezen, és nem határolódsz el a "normális srácoktól", akkor beismered, hogy te is közéjük tartozol."
Rengetegen tapasztaljuk egymástól függetlenül ugyanezt. Biztos csak véletlen, ugye? :D
Mintha szándékosan játszanának arra, hogy egyedül maradjunk, és megkeserítik a fiatal korunkat. Mennek inkább az idős pénzeszsákokra, vagy a kisgyerekekre, csak velünk ne kelljen lenniük...
11-es
rám ezek nem igazak.
ez hogy jön ide?
amúgy akár hozzájuk is. az sem volt egy plázaliba aki összejött a gyermekkel.
Kedves kérdező, ha mondjuk kezdeményezne nálad egy lány/nő, aki kedves, helyes, még tetszik is, be is jön, de megtudod róla, hogy mondjuk 19/30 éves, akkor te azt mondanád: bocs, ő nem kell, nem illik hozzám korosztályban?
Lehet, hogy az a 19 éves srác érettebb gondolkodásban és érzelmekben, mint te vagy. Vagy mást tud, amit nem. Lehet, hogy egyszerűen csak őt szerette meg a lány. Milyen alapon döntené el másvalaki, hogy valaki kit szerethet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!