Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szemétség egy huszonéves nőtől, hogy egy 19 éves fiúval jár? Miért nem tudnak a nők a saját korosztályukban nézelődni?
Figyelt kérdés
Ezért van ennyi magányos huszonéves srác. Mert a nők képtelenek a saját korosztályukban keresgélni, mert az máris nem izgalmas nekik.
Miért ilyen önző némelyik?
Nekem sincs barátnőm, szinte az összes csaj idősebb, pénzes pasikkal enyeleg, erre megtetszett nekem egy, aki nem ilyen, de az meg képes volt egy 19 évessel összejönni....:SS
Agyrém.
25/F
2014. jún. 19. 16:40
21/41 A kérdező kommentje:
Az valamivel normálisabb, ha a huszonéves férfiak jönnek össze fiatalabb csajjal, de úgy viszont, ha a csaj az idősebb, beteges degeneráció.
2014. jún. 19. 17:18
22/41 anonim válasza:
Gratulálok a kettős mércédhez. Ebből is látszik, hogy az a 19 éves srác sokkal érettebb lehetett nálad és tudod a mentalitásod alapján jobban is megérdemelte azt a lányt. Szánalmas vagy.
23/41 anonim válasza:
A barátom és köztem fél év van az én javamra, akkor most mi is betegesek vagyunk?
idióta...
24/41 A kérdező kommentje:
Szerintem az a "nő" a szánalmas, aki nem tud érvényesülni egy vele egykorú mellett, hanem egy GYERMEK mellett találja meg a szintjét. Lelkinyomorék.
2014. jún. 19. 17:21
25/41 A kérdező kommentje:
24, fél év nyilván nem számít még...
2014. jún. 19. 17:21
26/41 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy lelkinyomorék, még egy kapcsolatot sem tudsz összehozni és persze más a hibás, nem te. Talán ha nem k**váznád le a nőket, lehetne is barátnőd. De tudod azt kívánom, hogy amíg így gondolkodsz senkid ne legyen.
27/41 anonim válasza:
miért degeneráltak? a tanárnéid ,biztos volt olyan te is kinyaltad volna mint a nutellás üveget.És ha ezt kéri tőled nem csináltál volna belőle problémát.
28/41 anonim válasza:
"pénzes pasikkal enyeleg" te elmebeteg állat. ez konkrétan azt jelenti. de ezt már korábban is írtam neked, ha meg nem vagy tisztában azzal, amit írsz, akkor kussolj. ettől mélyebb már nem süllyedhetsz te kotonszökevény.
29/41 A kérdező kommentje:
inkább te ne égesd magad, te útszéli riherongy!
és jah, te vagy az első, akinek ilyet mondok, nem kváztam le életemben egy nőt sem, mindig tisztelettel bántam velük. szóval inkább te kussoltasd el az okoskodós,idegesítő pofádat, te b aszatlan nyomorult!
2014. jún. 19. 17:30
30/41 anonim válasza:
És még azt is megtudhattuk, hogy mennyire "intelligens" vagy, hogy a saját szavaiddal sem vagy tisztába. Gratulálok. Ha anyád téged is kiköpött volna, kevesebb nyomorék lenne most a világban. remélem soha senkivel nem jössz össze és nem szaporodik a selejtes fajtád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!