Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok még tartaná a kapcsolatot az exével?
Ez egy érdekes kérdés, mert én pl napi kapcsolatban vagyok az exemmel, akivel 3 évig voltunk együtt, és amikor vele szakítottam bő 7 évvel ezelőtt, akkor jöttem össze a - most már - férjemmel. Itthon is téma az illető, sokat segít nekünk ebben-abban, szerencsére a férjem egyáltalán nem féltékeny típus, úgy tűnik, őt nem zavarja.
Engem viszont biztos nagyon zavarna, ha ő lenne így egy volt csajával, de gondolom ez nagyban múlik azon, hogy az embernek mennyire van önbizalma - nekem kb nulla, úgyhogy tuti meg lennék győződve róla, hogy újramelegítették a levest.
Nekem mondjuk az összes exemmel jó a viszonyom, szerencsére mindegyikükkel baráti kapcsolatban maradtam, és ha beszélünk vagy váltunk pár e-mailt, nem gond elővenni a régi szép emlékeket, közös élményeket.
de mennyire hogy zavarna..én azt mondanám neki hogy döntse el hogy mit akar.
Vagy ha le is szól mond meg neki hogy rosszul esik neked hogy vele találkozgat és beszéljétek meg hogy mi legyen. 1 biztos ha téged ez zavar akkor nagyon gyorsan tegyél valamit ellene mert csak rosszabbodni fog a helyzet. ha viszont hidegen hagy lehet hogy már nem szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!