Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok még tartaná a kapcsolatot az exével?

Figyelt kérdés
Olyan a kapcsolatuk, mintha még mindig járnának, napi szinten beszélgetnek, néha találkoznak, csak épp nem szexelnek és nem csókolóznak.
2014. jún. 19. 16:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
IGEEEEEEN és BAROMIRA IGEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 23. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is tartom az exemmel a kapcsolatot és találkozni is szoktunk. Van barátnője akit mindennél jobban szeret. Mi elött össze jöttünk közel 10 évig legjobb barátok voltunk megpróbáltuk nem működött majd maradtunk barátok. Az mellékes hogy ha egyikünknek sincs senki e szexelünk is mert az azért nem semmi, de egyikünk sem csalná meg a párját! Ha ez téged zavar mond a párodnak. Szerintem nem minden esetben fogatható el mi 5 hónapig voltunk együtt, de 5 év már nem múlik úgy el akkor lehet én sem nézzném jó szemmel.
2014. jún. 30. 00:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés, mert én pl napi kapcsolatban vagyok az exemmel, akivel 3 évig voltunk együtt, és amikor vele szakítottam bő 7 évvel ezelőtt, akkor jöttem össze a - most már - férjemmel. Itthon is téma az illető, sokat segít nekünk ebben-abban, szerencsére a férjem egyáltalán nem féltékeny típus, úgy tűnik, őt nem zavarja.

Engem viszont biztos nagyon zavarna, ha ő lenne így egy volt csajával, de gondolom ez nagyban múlik azon, hogy az embernek mennyire van önbizalma - nekem kb nulla, úgyhogy tuti meg lennék győződve róla, hogy újramelegítették a levest.

Nekem mondjuk az összes exemmel jó a viszonyom, szerencsére mindegyikükkel baráti kapcsolatban maradtam, és ha beszélünk vagy váltunk pár e-mailt, nem gond elővenni a régi szép emlékeket, közös élményeket.

2014. jún. 30. 00:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Pont emiatt szakított velem a barátnőm két napja. Azt hiszem őt zavarta igen.
2014. jún. 30. 07:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Szakítani nem érdemes e miatt, de az tuti, hogy meg kell beszélni. Én rávenném, hogy jó ideig ne lássák egymást és akkor talán könnyebb mindenkinek. Lehet utána eltávolodnak egymástól és köszönőviszony marad csak.
2014. júl. 8. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
ZAVARNA!
2014. júl. 8. 15:13
 17/21 anonim válasza:

de mennyire hogy zavarna..én azt mondanám neki hogy döntse el hogy mit akar.

Vagy ha le is szól mond meg neki hogy rosszul esik neked hogy vele találkozgat és beszéljétek meg hogy mi legyen. 1 biztos ha téged ez zavar akkor nagyon gyorsan tegyél valamit ellene mert csak rosszabbodni fog a helyzet. ha viszont hidegen hagy lehet hogy már nem szereted

2014. júl. 18. 23:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna, én sem csinálok ilyet, akkor velem se tegye már ezt. Aki nem fogja fel így, az menjen vissza sz exéhez, ne egy másik embert kínozzon
2014. júl. 18. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:
nemzavarna vagy ha mégis csak kicsit, ez embertől függ, de szerintem nem nagy dolog ha ismered a barátnődet/barátodat.. ha valakivel sokáig együttvagy utána az a sok idő nemtűnik el és nem vagy vele rosszban.. persze nemaztmondom hogy egy takaró alatt kell hogy filmet nézzenek de az hogy találkoznak minden nap csakmert barátok és nem hanyagol el téged sem az nem gond
2014. júl. 18. 23:57
 20/21 anonim ***** válasza:
19 voltam, csak annyit hogy ha elhanyagol akkor tényleg gond lehet de ne kapkodd el és ne küld el a halálba mert bármi állhat a dolog mögött, a haveromnak hasonló eset miatt ment majdnem tönkre az egész pedig csak meglepetés bulit szerveztek neki.. na sok sikert beszéld meg vele:) 17fiú
2014. júl. 18. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!