Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok még tartaná a kapcsolatot az exével?
Ebben a formában biztos szakítanék vele!
Ez azért már túlzás.
Gondolom, ha szakítottak akkor azért mert nem működött, így nem érdekelne. Ha megértik egymást miért ne lehetnének barátok.
Mondjuk ez szerintem csak érett gondolkodású embereknél működik. A tinik féltékenyek és hamarabb is megcsalják a párjukat.
Akkor lehet, hogy éretlen vagyok, de engem is rohadtul zavarna, ha ilyen szinten tartanák egymással a kapcsolatot.
Beszélj vele erről, de sürgősen, mert ennek nem lesz jó vége.
5-ös vagyok.
Akkor lehet, hogy én fogom fel túl komolyan a dolgot.
Ha én lezárom valakivel az azt jelenti, hogy vége. De azt nem, hogy soha nem beszélek vele és elfordítom a fejem az utcán, ha szembe jön. Jó nem az 1-2 hetes kapcsolatról beszélek.
Nem tudnám megtenni az exemmel, akivel 14 évig éltem együtt. Azt nem lehet egyből lezárni. Vannak közös ismerősök közös érdeklődési körök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!