Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy esne, ha a párotok a volt nöje
apjával tartaná a kapcsolatot?
"tulliheged", és, ha jót akarsz magadnak gyorsan fejezd be szerintem ezt a magatartást....
2009. ápr. 29. 17:33
ja, bocs én fiú vagyok. (előző válaszoló)
2009. ápr. 29. 17:33
3/17 A kérdező kommentje:
=) köszi! Engem inkább lány válaszok érdekelnek! És öszintén gondoljatok bele! A babánkat várom,ö meg a volt nöjéhez járkál...na jó az apjához,de akkor is!
nem liheged túl.. mivel kismama vagy ezért ne idegeskedj, de szépen mond meg a párodnak, hogy ez neked rosszul esik.. nekem is rosszul esne az biztos
2009. ápr. 29. 17:36
Szia!
Nem véletlenül van Veled, és nem azzal a másik lánnyal. Téged szeret és próbálj meg benne bízni, mert sok mindent tönkre tehet köztetek, ha ennyire "féltékeny" vagy.
Csak barátok, és a barátok szoktak egymásnak segíteni. Ha csak tényleg ennyiről van szó, amit leírtál, nyugodj meg, mert szerintem feleslegesen aggódsz:))
Sok boldogságot és szép baba várást!
-Tündérlány(17)-
2009. ápr. 29. 17:37
Szerintem is túlliheged. Miért érzed azért megbántva magad, mert valaki akivel gondolom jó kapcsolata volt a párodnak, a segítségét kéri? Örülj, hogy mások is számíthatnak rá, segítőkésznek ismerik. Igy biztos lehetsz benne, hogy te is számíthatsz rá.
Azzal, hogy egy párkapcsolatnak, a szerelemnek vége két ember még barát maradhat. (Nekem is egyik legjobb barátom az exem és a mostani párommal is jól elvannak) A családtagjainak prdig végképp semmi közük egy szerelmi viszonyhoz, az tisztán emberi kapcsolat.
Tehát ne idegeskedj ojasmin a mi nem probléma.
2009. ápr. 29. 17:39
Még annyival kiegészíteném, most gondolj bele, ha a szomszéd bácsinak egy bomba jó nő lánya lenne, akkor már oda se engednéd át a párod, hogy a papát lesegítse a lépcsőről, vagy a postással se dumálhatna mert van lánya, és a végén már ott járnánk, hogy mindent megtiltasz neki?
2009. ápr. 29. 17:43
apuka nem egyenlő a volt nővel. innentől kezdve felesleges aggódni.
2009. ápr. 29. 17:53
9/17 A kérdező kommentje:
Na azért ez nem igy van. Lakik alattunk 1 jó csaj egyedül pl. és már ö is kért segitséget,nem vertem ki semmi hisztit. De ez a volt bnöje,aki iránt tudom mit érzett. És azért is gáz,mert nem haverok ök az apjával,hogy csak igy segédkezzenek. Meg igazából az bánt a legjobban,hogy hiába kértem meg,hiába mondtam neki sirva már(!) hogy ne menjen,ö akkor is megy,mert nem bántja meg. Ki ö neki hogy nem akarja megbántani,és akkor én ki vagyok neki,hogy engem igy bánt?? :(
10/17 A kérdező kommentje:
Ja,meg még annyit hogy forditott esetben szerintem ö le is lépne...
Kapcsolódó kérdések: