Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy esne, ha a párotok a volt nöje apjával tartaná a kapcsolatot?
Én voltam ugyanilyen helyzetben!Ugyanúgy hivogatta a páromat a volt barátnőjének az apja,állandóan szívességet akart tőle kérni,amihez ugye mindig át kellett volna menni (és az volt a gyanúm,hogy apuka nagyon örülne neki,hogyha megint a lányával lenne a párom), csomó pénzt is ígért neki,ha mecsinálja,amire kéri meg stb..Na kb nekem is égnek állt a hajam ettől,hatalmas hisztit csaptam!Mayarázta nekem Ő is,hogy jaj,ez nem jelent semmit bla bla bla...de tudom mit érzel,legszívesebben megfojtottam volna őket,hogy mért pont az én páromat kell ugráltatni...
NA mind1,a mi sztorinknak az lett a vége,hogy illedelmesen elutasította a párom a "kedves" apukát...Azóta mé néha felhívja,de tudja,hogy nem várhat tőle sokat.
Remélem a Ti helyzetetek is így alakul.Szerintem jogos,hogy nem örülsz egy ilyennek.A párodnak is meg kéne ezt értenie,gondoljon csak bele fordítva...Mellesleg valóban elgondolkodtató,hogy a szerelmét,aki babát vár tőle könnyebben megbántja,mint a volt "apósát".
Sajnálom,remélem megoldódik.
De ne aggódd halálra magad,annyit nem ér!
/Szmötyi!/
De neked csak az kell, hogy valaki egyetértsen?erre nem a net az alkalmas hanem a barátnők.Én úgygondolom nem liheged túl.Ha ilyen helyzetbe kerülnék én is pont így viselkednék mint te, de ettől még nem lesz jobb semmi, hogy most egyetértettem veled... :/
Amúúúgy sok szerencsét nektek és jó babázgatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!