Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, amikor egy kapcsolatba egy harmadik fél berondít?

Figyelt kérdés
Amikor a 3. ember nincs tekintettel a kapcsolatra, persze ha vele történne ugyanez, és tőle akarná valaki elvenni a pasiját/csaját akkor ő lenne a legjobban felháborodva.

2014. jún. 18. 18:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Undorítónak tartom az ilyen embereket.El kell zavarni.
2014. jún. 18. 18:08
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Az a véleményem, hogy én nem tennék ilyet, de annál semmivel nem tartom elítélendőbbnek, mint mikor egy kapcsolatban élő ember csalja meg a párját.

Egy megcsaláshoz legalább két ember kell.

2014. jún. 18. 18:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom őket,mert gerinc nélkül születtek.
2014. jún. 18. 18:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
ha beletud rondítani akkor nem csak a 3. ember a hibás..
2014. jún. 18. 18:12
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy a 3.ember belerondit egy kapcsolatban, olyan van, hogy 2 ember kapcsolata az egyik félnek már nem annyira jó és ő veszi egy 3 közeledését. Azt persze, ha mégis meggondolja
2014. jún. 18. 18:15
 6/18 Beviz Elek ***** válasza:
jó érzés lenne kêpentörölni, de amíg nem megeröszakolja addig nem az ö hibája.
2014. jún. 18. 18:16
 7/18 anonim ***** válasza:
5.folyt. azt ha mégis meggondolja magát és marad a párja mellett akkor ugy viselkedik, mintha a 3. akarta volna csak..Ha jó egy kapcsolat akkor nem tud egy 3.beronditani, naivság a 3.fogni a dolgokat.
2014. jún. 18. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:

De ugyanakkor ha az a valaki nagyon tetszene az embernek akár nő akár férfi és szeretné őt, magasról lesz***arná h kapcsolatban van e.

természetesen nagyon csúnya dolog :) De megmondom őszintén lesz**arnám én is. sőt én sem érdekelnék senkit a másik esetben.

2014. jún. 18. 18:18
 9/18 anonim ***** válasza:

Ja és plusszba én is annyit írnék még mint a 7-es!

Ugyan is ha azt a felet el lehet hódítani el lehet venni, akkor ott már rég nem jó a kapcsolat....

2014. jún. 18. 18:19
 10/18 anonim ***** válasza:
Senkit sem lehet elvenni senkitől. Ha el lehet, ott a kapcsolatban volt a hiba.
2014. jún. 18. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!