Mit lehet tenni ha egy leszbikus harmadik lép be a kapcsolatba?
Ha csak lehurrogni tudtok akkor minek írtok??????
Olyanok válaszát várom akikkel történt ilyen.Hogy lehetne felnyitni a feleség szemét?
Azért érdekel mert nagyon közeli rokonommal van ez.És nekem nem kéne az a nő!!!!Nem vagyok leszbikus!!!!!!!!!!
31/L
Én nem hurrogtalak le, csak n em értem, miért lényeegs az, hogy a 3. egy nő?
De nem értem, mit lehetne itt tenni, hiszen mindenki tud a másikról, nem? Vagy a feleség tagadja, hogy vonzódna a nőhöz, lenne köztük valami?
Ha együtt akarnak maradni, üljenek le és beszéljék meg a problémát, menjenek szakemberhez.
Ha meg nem, váljanak el békével.
Erőszakkal nem lehet együtt tartani egy házasságot.
bocsi, de az egész feltételezéseken alapul.
"....nyilván nem csak beszélgetnek" honnan tudod?
"...tagadja, nem akara válni..." honnan tudod, hogy tagadja? mi van ha tényleg nem akar válni?
mi van, ha csak tényleg jóbarátok? nekem pasi létemre vannak nagyon jó hölgy ismerőseim, akikkel sokat tudok beszélgetni szex nélkül is.
érintett vagy? te vagy talán az egyik érintett fél? akkor írd úgy. különben ez mások magánéletébe való beavatkozás.
Velem is hasonló történt. A barátommal összeköltöztem, mindig is éreztem rajta valami "furcsát", de nem gondoltam, hogy a fiúkhoz vonzódik. Bár otthon gyakran kifestette magát, azt hittem, csak hülyeségből. Összebarátkozott egy sráccal az egyetemről, folyton ott volt nálunk, már-már ott lakott velünk..Aztán egyszer találtam egy szerelmes sms-t a pasim telefonjában, megláttam, hogy a küldő Norbi-.- Kicsit ledöbbentem. Számon kértem rajta és mondta, hogy igazából mindig lánynak érezte magát.:D Szerintem észre lehet venni, ha van köztük valami, például feltűnően sokat beszél a barátnőről, esetleg túl sokszor tesz pozitív megjegyzést a külsejére. Ha egy lány-lány barátságban az egyik fél leszbikus, egy idő után történhet akármi. Nekem az egyik legjobb barátnőm leszbikus, eleinte sokat voltunk együtt, mindent megbeszéltünk, anyám tudta róla, hogy leszbi és azt hitte én is az vagyok..hiába mondtam neki, hogy én attól még nagyon szeretem a barátnőmet..és valahogy egyre jobban közeledett felém:S Gyakran simogatott, ölelgetett, puszilgatott, aztán egyszer egy buliban lesmárolt. Meglepődtem, de valahogy nem ellenkeztem, mert olyan erős hatással volt rám, mintha valahogy el tudta volna érni, hogy én is ezt akarjam. Van alapja annak, hogy gyanakszol, hiszen bármikor befűzheti a nőt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!