Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha egy leszbik...

Mit lehet tenni ha egy leszbikus harmadik lép be a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm és a felesége a munkahelyén összebarátkozott egy nővel akiről később kiderült,hogy leszbikus.Sokszor ott van náluk és már teljesen felborította a házasságukat.Talán van is valami kettőjük között de ezt a feleség tagadja mégis úgy viselkedik mintha lenne.A "barátnő" meg arra utazik,hogy elváljanak de ezt a feleség nem látja be.A férj már teljesen ki van idegileg.Mit lehet tenni ilyen helyzetben?Elnézést,ha egy kicsit kacifántosan fogalmaztam.
2009. júl. 10. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanazt mintha ffi lenne a 3. .
2009. júl. 10. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Neked, tenni? Semmit. Alighanem nem mondok újdonságot azzal, hogy semmi közöd az ismerőseid magánéletéhez. "talán van is valami kettőjük között" hujujj... És ha van is, neked az miért fáj? Kellett volna a nő?
2009. júl. 10. 14:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Ha csak lehurrogni tudtok akkor minek írtok??????

Olyanok válaszát várom akikkel történt ilyen.Hogy lehetne felnyitni a feleség szemét?

Azért érdekel mert nagyon közeli rokonommal van ez.És nekem nem kéne az a nő!!!!Nem vagyok leszbikus!!!!!!!!!!

31/L

2009. júl. 10. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Le kell ülni és beszélni a feleséggel. Neki kell ezt a problémát megoldania, hisz "miatta" van ez a dolog. A férj semmiképp se váljon el. Rendezzék úgy a dolgokat, hogy a férj és a feleség sokat lehessenek kettesben. pl. gyereket szeretne a férj vagy ilyesmi.
2009. júl. 10. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Én nem hurrogtalak le, csak n em értem, miért lényeegs az, hogy a 3. egy nő?

De nem értem, mit lehetne itt tenni, hiszen mindenki tud a másikról, nem? Vagy a feleség tagadja, hogy vonzódna a nőhöz, lenne köztük valami?

Ha együtt akarnak maradni, üljenek le és beszéljék meg a problémát, menjenek szakemberhez.

Ha meg nem, váljanak el békével.

Erőszakkal nem lehet együtt tartani egy házasságot.

2009. júl. 10. 14:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan az a gond,hogy a harmadik egy nő.Hanem az,hogy tagadja nem akar válni pedig nyilvánvaló,hogy nem csak beszélgetnek esténként mikor éjszakás az ismerősöm.Ha kiderül a megcsalás ténye ilyen esetben is az anyánál marad a gyermek?6 éves.Figyelembe veszi a bíróság,hogy leszbikus lett az anya?Nincs velük semmi bajom csak nem tartom egészségesnek,hogy egy gyerek ezt lássa.Éljenek akkor kettesben de a gyereket ne neveljék félre.
2009. júl. 10. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, nálunk is volt egy ilyen eset egy közeli rokonnal. A férfit elhagyta a felesége a munkatársa (másik nő) miatt. Náluk is így kezdődött és a harmadikat nem zavarta, hogy házas a nő. Viszont aki nem akar viszonyt kezdeni, az nem is fog...szóval ha lesz ebből valami, az nemcsak a 3-dik hibája, hanem a feleségé is. A férjnek elsősorban a feleségével kell beszélnie erről, nem a 3-dik féllel. A feleség valamit hiányol a házasságukból, különben nem hívná meg magukhoz vagy nem barátkozna vele ilyen értelemben. Egyébként az én rokonommal az lett, hogy elváltak, de a volt felesége 2 év után visszament hozzá. A 2 gyerekét is elhagyta a másik nő miatt, a hülye férfi meg visszafogadta...a te sztoridban is valószínűleg elég papucs lehet a férj.
2009. júl. 10. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

bocsi, de az egész feltételezéseken alapul.

"....nyilván nem csak beszélgetnek" honnan tudod?

"...tagadja, nem akara válni..." honnan tudod, hogy tagadja? mi van ha tényleg nem akar válni?

mi van, ha csak tényleg jóbarátok? nekem pasi létemre vannak nagyon jó hölgy ismerőseim, akikkel sokat tudok beszélgetni szex nélkül is.

érintett vagy? te vagy talán az egyik érintett fél? akkor írd úgy. különben ez mások magánéletébe való beavatkozás.

2009. júl. 10. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nincs rés egy kapcsolaton, oda nem lehet beférkőzni.
2009. júl. 10. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló történt. A barátommal összeköltöztem, mindig is éreztem rajta valami "furcsát", de nem gondoltam, hogy a fiúkhoz vonzódik. Bár otthon gyakran kifestette magát, azt hittem, csak hülyeségből. Összebarátkozott egy sráccal az egyetemről, folyton ott volt nálunk, már-már ott lakott velünk..Aztán egyszer találtam egy szerelmes sms-t a pasim telefonjában, megláttam, hogy a küldő Norbi-.- Kicsit ledöbbentem. Számon kértem rajta és mondta, hogy igazából mindig lánynak érezte magát.:D Szerintem észre lehet venni, ha van köztük valami, például feltűnően sokat beszél a barátnőről, esetleg túl sokszor tesz pozitív megjegyzést a külsejére. Ha egy lány-lány barátságban az egyik fél leszbikus, egy idő után történhet akármi. Nekem az egyik legjobb barátnőm leszbikus, eleinte sokat voltunk együtt, mindent megbeszéltünk, anyám tudta róla, hogy leszbi és azt hitte én is az vagyok..hiába mondtam neki, hogy én attól még nagyon szeretem a barátnőmet..és valahogy egyre jobban közeledett felém:S Gyakran simogatott, ölelgetett, puszilgatott, aztán egyszer egy buliban lesmárolt. Meglepődtem, de valahogy nem ellenkeztem, mert olyan erős hatással volt rám, mintha valahogy el tudta volna érni, hogy én is ezt akarjam. Van alapja annak, hogy gyanakszol, hiszen bármikor befűzheti a nőt.

17/L

2009. júl. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!