Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy rosszabb kapcsolatba tud bekerülni egy harmadik is? Egy igazán jó kapcsolatba nem tud?
Sajnos ez nem így van. Nekem 4 évig tökéletes, boldog kapcsolatom volt, már majdnem házasság, közös gyerek terve, lakás vásárlási terv. Nem veszekedtünk, nyaralni jártunk, volt egy héten egyszer közös napunk.
Végeredmény: GYŐZÖTT A TITKÁRNŐ!!!!!!!!! Ráadásul egy idős volt elem.
Az újdonság varázsának ellen tud állni valaki aki szereti a párját.
Én 3 év után amiből 1 év távkapcsolat simán mondhatom, hogy semmiféle újdonságért nem hagynám el a páromat és ő sem engem. Pedig mindkettőnknek lehetett volna "újdonsága"
Mondjuk az a kapcsolat ahova befér egy harmadik az már indulásból rossz. Szerintem jó kapcsolatba nem fordulhat elő ilyesmi. Én sosem aggódom emiatt:) valahogy nem érzek okot rá
Szerintem ketté kell választani, hogy nő esetében vagy férfi esetében lép színre egy "újdonság".
Férfiak szerintem jó kapcsolatban is meginognak, nők pedig a jó kapcsolatban szilárdan ellenállnak az ilyesminek.
Legalábbis így látom, de tapasztalni magam nem tapasztaltam.
Illetve de igen, én nőként nem tudtam ellenállni az újnak a rossz kapcsolatomban, de a jóban igen. Pedig a kísértés ugyanakkora volt és még hasonló szituban is jelentkezett az új jelölt. És a maga módján jóképűbb is volt a második "új", és akkor épp a jó kapcsolatom is válságban volt, mégis, mivel alapjában jó kapcsolatban éltem, ellen tudtam állni. Pár hónap alatt kitisztult az agyam, még csak a kezemet se fogta meg soha.
Hagyjuk már a nők se szentek!!
Nem kéne általánosítani.
Mielőtt megkérdeznétek nem, nem vagyok férfi egyszerűen csak nem vagyok elfogult a saját nememmel.
A kérdésre: Én csak bízok benne, hogy ha egy kapcsolat igazán jó, akkor nem fér be egy harmadik. Remélem a mi kapcsolatunk is ilyen jó:)
18/L
Saját tapasztalatot osztok meg. Sajnos a mi kapcsolatunk rosszul haladt és a elég nagy gödörbe került (először és utoljára). Persze ilyenkor kerül elő a semmiből egy fazon akinek a hízelgő szavai elvitték tőlem kedvesem. Persze benne van az említett újdonság varázsa is, mert sajnos én már nem tudtam őt elvarázsolni... visszagondolva ha megbeszéltük volna a problémákat (nem én voltam az aki nem akarta) akkor minden máshogy alakulhatott volna, na meg a körülmények alakulása sem tett jót a kapcsoaltunknak.
Egyébként van egy jó mondás erre a helyzetre, Csak oda lehet beférkőzni ahol már van egy rés, vagy vmi hasonló de az értelme ez. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!