Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelent valamit ha egy bolti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit ha egy bolti eladó csaj rámköszön az "utcán" teljesen máshol, máskor? Pedig csak háromszor vásároltam nála eddig. Lehet esélyem nála? Jelent valamit hogy így megjegyzett?

Figyelt kérdés

Háromszor voltam eddig különböző időpontokban egy ruha üzletben. A nagyon jó nő eladó mosolygott mindig (viszonylag ritka, általában búvalba...an ácsorognak), nagyon kedves volt. Tegnap a város másik felében összefutottam vele a Sparban. Én emlékeztem rá, de ő vett észre és jó nagyot rámköszönt. Utána mosolygott és vissza is nézett rám. Én is köszöntem, örültem neki (látszhatott is rajtam) aztán eltüntünk egymás szemei elöl.

Nagyon szimpatikus volt a csaj, pont az esetem és még kedves is! Nem az a nagyképű fajta.

Gondolkodom rajta hogy elmennék abba az üzletbe és elhívnám valahova. Ti mit gondoltok? Jelentheti ez a dolog azt hogy kölcsönös a szimpátia? Nem akarok beégni. 5 évig volt barátnőm, már 1 éve egyedül vagyok és nem csajoztam már évek óta. Komolyra mennék csak, alkalmi nem érdekel. Nem szeretnék pofára esni. Csak gondoltam hogy nem átlagos hogy egy eladó csaj háromszori találkozás után megismeri a több ezer vásárlóból az egyiket és kedvesen ráköszön. Aztán ki tudja, ezért kérdezem itt.

2014. jún. 18. 15:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Végig gondoltam a dolgot. Valószínűleg azért emlékezett rám mert udvaroltam neki kicsit, kikértem a véleményét, dicsértem, ilyesmi. Ezért jegyezhetett meg ennyi idő után is. Ezért köszönhetett csak rám és mást nem jelent a dolog, csak beleképzeltem amit szerettem volna. Udvarias és kedves volt, ez plusz pont egy ilyen jó csajnak (a többség magasan hordja az orrát).

Szóval nem fogok próbálkozni, felesleges, de az biztos hogy aki kiérdemli őt az kifogja a főnyereményt. Annyit nyertem a dologgal hogy megismertem egy igazán tuti csajt, aki mellette még teljesen normális és nincs elszállva! Ritka az ilyen, ez visszaadta a bizalmamat a nőkben.

Köszi a segítséget!

2014. jún. 19. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
És akkor miért nem próbálkozol?
2014. jún. 20. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Bocs, de most lehülyegyerekeztelek.
2014. jún. 20. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ülve hát, honnan tudtad? Legalább nem csapódik szanaszét a húgy. Némileg higiénikusabb és nem lesz másnapra okádék húgyszagú a retyóm. Na?"

Fröcsköljön csak a húgy a padlótol a plafonig, kádtól a mosógépen át a kagylóig, mindenre! Természetadta jogom férfiként megjelölni a területemet! B) Senki sem akadályoz meg abban, hogy pár naponta kipucold a retyót hipóval! Vagy még anyádéknál laksz?

2014. jún. 21. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Így van, természetadta jogod trehány, igénytelen, alfahímnek lenni. Szаrj egész nyugodtan a szobád közepére is, elvégre természetadta jogod az is, meg összetakarítani is.
2014. jún. 21. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!