Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ennek?
Az exem tudja, hogy haragszom rá, mivel meggondolatlan volt és hirtelen felindulásból "szakított" velem, ami annyit jelent, hogy a kapcsolati státuszt törölte faceről. :D Másnap jött volna vissza, de mondtam, hogy ha neki ennyivel el van intézve, hát legyen. Amúgy is voltak problémáink, amik elől folyton elzárkózott. Állítása szerint azért, mert félt, hogy elveszít. Aztán végül szünetet tartottunk, azt mondta, nem tudna mással lenni, de gondoljuk át a dolgokat. Ez alatt, még egyet belém rúgott, mert ismerkedni kezdett valakivel, aki lekoptatta. Aztán megintcsak nálam keresett vigaszt. De ezzel telt be a pohár, mert még a szemembe is hazudott, meg semmibe is vett a "szünet" alatt. Mostanában viszont, hogy végre túltettem magam a csalódásokon, állandóan keres, hogy mi a helyzet velem, meg találkozzunk barátilag. Én ezt nem értem, hogy mi értelme az egésznek? Élje a saját életét, én is azt szeretném. Meg nekem panaszkodik a családi és munkahelyi problémáiról, de amikor nekem lett volna szükségem vigasztalásra, akkor ővsehol nem volt.
Lehet, hogy hülyén kezelem a dolgokat, de annyira megtört a bizalmam iránta, hogy még barátnak sem tudnám elfogadni, Pláne nem úgy, hogy ő még reménykedik.
Megmondod neki: Hogy na ide figyeljél kisapám! Ha még egyszer keresel meg azt hiszed, hogy majd ugrok, hát akkor fogsz csak igazán pofára esni. Menjél és ismerkedjél csak a csajaiddal az való neked.
Na valami ilyesmivel jó erélyesen elhajtod és elfelejted. Egy számító dög, nem érdemli meg a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!