Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy lány 18évesen csak 1 pasival volt és azzal az eggyel is marad örökre, már el is jegyezték?! Rajtam kivül is van ilyen? Irjatok!
ma 15:50
nagyon szereted, de kalandokat akarsz mellette? vagy arra a kis időre szakítazs vele?
Szia! mi is egy cipőben járunk... majdnem =)
én 18, barátom nem sokára 21, mindkettönknek a másik volt az első, februárban leszünk 2 évesek, tavaly februárban eljegyzett, nyár eleje óta együtt is élünk, külön házban....
jah és ha vége is lenne KEDVES 15:15 NEM járkálnék f@szról f@szra, mert az csak a qrvákra jellemző =DD de te valószínüleg ezt átélted és azért vagy erről rossz véleménnyel és azért tudod mi lezs a következménye?! neked nem adatott meg az ami neki?! és ez bosszant?!
ilyenkor csak a féltékenység árad belőlük, h nehogy már jó legyen neki alapon, és megpróbálják ilyenkor szétszakitani a párokat, tapasztalatom szerint a legjobb barátnőm, aki nem akarta h nekem is olyan jó legyen a kapcsolatom mint nekik a már 3 éves kapcsolatuk... szóval lehet h a 15:15ös a legjobb barátnőd, csak nem is tudsz róla... na jó nem....csak nem,!
de nektek sok sikert! és vigyázzatok egymásra =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!