Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már veletek olyan, hogy a párotok akarta jobban, hogy szakítsatok, de ő akart visszamenni hozzátok? Mi lett belőle?
Figyelt kérdés
minden tapasztalatra kiváncsi vagyok:)2010. jan. 3. 14:43
1/6 anonim válasza:
Velem volt!!! Ő szakított velem, aztán két hónap után elkezdett beszélgetni velem, és szép lassan hajtani is. Összejöttünk újra, bár nem hagytam neki, hogy első szóra menjen ez szóval, küzdött egy kicsit, így volt jó. Azóta együtt vagyunk 1 éve és ugyan egy hónapja megint elkezdtünk vitázni, de az elmúlt 11 hónap szinte jobb volt, mint valaha... (4 éve együtt)
2/6 anonim válasza:
Velem is volt, ugyanaz a pasi többször is akart szakítani, aztán többször vissza is akart jönni én meg visszaengedtem mert szerettem.. Nem tudta mit akar, aztán ebbe belefáradtam és így vége is lett a dolognak.. Max egyszer szabad valakit így visszaengedni, de akkor is teperjen, ha utána sem működik a dolog el kell engedni!
3/6 anonim válasza:
velem a barátom ma szakitott velem én egyszóra belementem,de tudom hogy holnap már könyörögni fog és ez az idegesitö nekem hogy tudom hogy ugyis visszanyalja magát!de most erős leszek!amugy nem ez az elsö hogy vagy én vagy ő mondja hogy vége de ez ált.fél napig tart!! új életet kezdek.
4/6 anonim válasza:
Igen volt velem ilyen. Valahogy nem akart működni sehogy sem a dolog. Pont az egy éves évfordulónk előtt egy héttel mondta, hogy neki elege van ő neki szünet kell. Erre felhúztam magam és megmondtam neki, hogy döntse el mit akar és ne szórakozzon velem. Szakítottunk, fél évig voltunk külön, de kapcsolatban maradtunk. Megpróbált bunkó lenni, én meg megmondtam neki, hogy eszébe se jusson. Aztán amikor rendeződtek a dolgok mindkettőnk elrendeződtek a dolgaink akkor újra elkezdtünk beszélni egymással. Ő kezdte egy sms-t küldött nekem a családi nyaraláskor. Aztán egyre többet beszéltünk, de csak neten keresztül. Végül megmondta, hogy szeret és azóta együtt vagyunk :) Ennek már 4 éve. Teljesen máshogy állunk hozzá a kapcsolatunkhoz és nagyon jól megvagyunk. Segített ez a kis különválás.
5/6 anonim válasza:
Velem is már történt ilyen:a párom szakított velem és három nap múlva odajött hozzám,hogy béküljünk ki és azóta is együtt vagyunk,de nagyon sokszor veszekszünk azon amit a szakításkor mondott... szerintem ha teheted ne békülj ki a barátnőddel mert ha vissza is fogad sosem fogja elfelejteni azt,hogy szakítottál vele...
6/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen..Du. 5 körül szakítottunk, másnap hajnali négykor küldte az sms-t..:) Azóta is együtt vagyunk, de nem nagyon számítjuk szakításnak, igazából fel sem jön hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!