Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vitt arra titeket hogy szakítsatok a párotokkal? Mi másfél éve vagyunk együtt a barátommal, én 18 vagyok.

Figyelt kérdés
Szeretem őt, tisztelem, mindent megad nekem, nem is kívánhatnék rendesebb, szeretetre méltóbb barátot. De sose volt meg az a nagy szerelem! Nem volt rózsaszín köd, hogy csak vele akarok lenni, stb. Az elején el se tudtam volna képzelni, hogy vége lesz a kapcsolatunknak, mostmár egyre inkább látom. Pedig másfél év után még most se tudnék felhozni egy apró, rossz tulajdonságot, dolgot se. De úgy érzem, hogy kimaradok dolgokból ennyi idősen, és inkább járnék bulizni (pedig nem vagyok az a nagy bulizós tipus). És egyre több pasi jön be, és tekintek úgy rájuk, mint pasira, nem úgy mint csak barátra. Hiányzik az, hogy valakivel kialakuljan az érzelmi kapcoslatom, ez a kapcsolat inkább már csak biztonságot nyújt, de szakítani nem tudnék. Vagy csak így kényelmes? Viszont más kapcsolat is csak az elején izgalmas... de nekem akkor se nagyon volt! És sejtem, hogy tudnék olyat találni, akibe én lennék ennyire belehabarodva, mint ő belém, de a biztonságot nem merem feladni. Mit gondoltok a dologról?
2010. febr. 9. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom,hogy mondhatunk most bármit,te akkor is lépni fogsz.A kérdés már csak az,hogy azalatt fogsz bepasizni,míg tart a kapcsolatod vagy utána.Az biztos,hogy ez a biztonságérzet már nem elégít ki,így hiába próbálnálak rábeszélni,hogy mentsd meg a mostani kapcsolatod,te már nem erre a srácra vágysz,csak épp még nem jött jobb.Fog jönni és te akkor hátra se nézel és lépsz.Ezt gondolom.
2010. febr. 9. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

előbb utóbb szakítás lesz a vége te ezt tudod.

ha jó közöttetek a kapcsolat beszéld meg vele

kulturáltan sztem megérti,és megéri.

ha már így megfogalmazódott benned.

2010. febr. 9. 21:41
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket!
2010. febr. 9. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek 21:40-nel, de kiegészíteném, hogy amikor az új kapcsolatok nem hozzák meg a várt eredményt, majd megbánod a dolgot. Aztán egy darabig rossz lesz, majd tanulva a régi dolgokból meglátod, hogy egy megbízható, stabil kapcsolatba könnyebb tüzet vinni, mint egy izgalmasba biztonságot. De ezt addig nem hiszed el, amíg nem éled át.

Legalábbis velem így történt...

2010. febr. 9. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne szívasd szegényt, még most mond meg neki, minél előbb annál jobb. Bár legjobb lett volna ha már az elején őszintén megmondod, hogy nem!
2010. febr. 9. 21:53
 6/9 A kérdező kommentje:
én is úgy érzem, hogy megbánnám ha véget vetnék a dolognak. tényleg, nála jobb barátod el se tudnék képzelni, de úgy érzem hogy nekem a szerelem is kell a kapcsolatba 18 évesen.. csak aztán túl sokat akar a szarka...:S
2010. febr. 9. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudod ebben a kapcsolatban nem csak te vagy.Az,hogy te mit akarsz az egy dolog.De vele szemben nagyon nem fair,ha csak azért maradsz vele,mert félsz hátha két szék közt a pad alatt leszel.Neki joga lenne egy olyan társra,aki őt tényleg szereti,nem csak barátként és annak ő lenne a Férfi.Ezt megérdemelné!!! Ha úgy gondolod,hogy ebből a kapcsolatból már nem tudsz kihozni többet,akkor engedd el.Sz.ar lesz,de így legalább neki is lenne esélye megtalálni az igazit.Ne csak magadra gondolj,hogy oda a biztonság és jaj mi lesz,hanem,hogy boldoggá tudod tenni most őt? Egyáltalán boldoggá akarod tenni?Ha nem a válasz,akkor lépned kell,mert senki nem lehet lestoppolni,míg nem jön egy jobb.Ő is ember.
2010. febr. 9. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
a szomoru teny az h rauntal. csunya kifejezes, szerintem ez tukrozi a valosagot, kivancsi vagy a tobbire is. jelen esetben azt mondom elegitsd ki a kivancsisagod. amikor pedig elersz egy bizonyos kort akkor az jon amit 21:49 mondott. szuveren jogod eldonteni mit lepsz.
2010. febr. 9. 22:15
 9/9 A kérdező kommentje:
igazad van 22.10! De azt látom, hogy én őt boldoggá tudom tenni, csak vica versa nem működik. De elmondom neki, hogy mit gondolok és majd meglátjuk mire jutunk együtt. köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. febr. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!