Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom nője féltékeny rám. Mit tehetnék?
A probléma a "legjobb" jelzőn van. Lehet a pasimnak nő nemű haverja, de ne a legjobb barátja legyen, az már túl intim nő-férfi között, bármikor beindulhat a szikra, és a barátságból több lesz. Lehet, hogy te most nem érzed így, és lehet, tényleg sose lesz semmi köztetek, de az esély mindig ott lesz. És egy értelmes lány ezt meglátja.
Nekem is egy ok volt (a sokból), amiért ott hagytam egyik exemet, amiért női legjobb barátja volt. Ha valakinek a szerelme vagyok, én legyek az első nő az érzelembeli listáján, ne más.
(Mellesleg vedd fontolóra, a pasi nem szerelmes-e beléd. Általában a faszik azok a legjobb barátnőjükbe, én már jó pár haverral jártam úgy, hogy titokban engem akart, de mivel tudta, hogy nekem nem jön be, másokat is szédített, akár több hónapig. És ezek csak haverok voltak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!