Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb férfinak nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinak nem lesz szép barátnője, "álomnője". Ti hogy gondolkodtok erről? Haragot éreztek ilyenkor, vagy csendben elfogadjátok ezt?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi, köztük én is, szép barátnőre, bombázóra vágyik. Ez bizonyított tény, viszont a legtöbbnek nem adatik meg (most mindegy hogy mi okból nem, pénz vagy kinézet miatt). Elfogadjátok tehát így a sorsotokat, és belenyugosztok ebbe? Vagy azért éreztek haragot, igazságtalanságot?

2014. jún. 17. 14:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Persze, filozófia szak.....
2014. jún. 18. 21:16
 32/39 anonim ***** válasza:

A tanár megvesztegetéséért azonnali elbocsájtás jár, és abban az intézményben már nem is szerezheted meg később sem a diplomádat.

Amennyiben a csalásra később derül fény, úgy utólagosan érvénytelenítik a bizonyítványt!

2014. jún. 18. 21:19
 33/39 anonim ***** válasza:

tegyük fel, hogy igaz a sztori.

de attól, hogy a gazdag hülyegyerek diplomát kap tanulás nélkül, attól te még tanulhatnál, és ugyanúgy kapnál diplomát, nem? :D

2014. jún. 18. 22:09
 34/39 anonim ***** válasza:

" az ember mindig a legjobbra, legszebbre vágyik "

Te meg a filozófia szak, amikor a külsőségeknél nem látsz messzebb :D

"Bizonyított tény"

Ez egy tipikus légből kapott, semmi indoklás.

"Vagy azért éreztek haragot, igazságtalanságot?"

Nagyon ostoba vagy!

2014. jún. 19. 04:36
 35/39 anonim ***** válasza:
51%

És ha BMW kulccsal megy be valaki? Nálunk is sokan kocsival jártak be nekem is volt hogy a kezembe maradt. A tanárt nem érdekli. Miért kéne foglalkoznia vele milyen kocsija van valakinek?

A másik meg, hogy ritka korlátolt a gondolkodásod. Eszemben sincs a falusi környezetet szidni, de meg se fordul a fejedben, hogy amit hallasz pletykát az nem feltétlenül igaz?

2014. jún. 19. 08:10
 36/39 A kérdező kommentje:
utolsó: én vagyok korlátolt? hisz te még egyszerű mondatot sem értesz meg. Nem azért vitte a BMW kulcsot a tanárnak, hogy villogjon vele, milyen kocsija van, hanem hogy a tanáré legyen a kocsi a vizsga ellenében...
2014. jún. 19. 17:06
 37/39 anonim ***** válasza:
Mivel a filozófia diplománál egy márkásabb papírzsebkendő is értékesebb, így nem hiszem, hogy létezik olyan idióta, aki egyetlen vizsgáért egy kocsit adna. Ugyanis akinek ennyi esze van, az nem tud olyan sok pénzhez jutni.
2014. jún. 19. 18:11
 38/39 anonim ***** válasza:
Ez off!
2014. jún. 19. 18:18
 39/39 anonim ***** válasza:

Igen te vagy korlátolt, kocsija nem attól lesz valakinek, hogy odaadsz neki egy kulcsot.

Adásvételi, műszaki- eredet vizsgálat, okmányiroda (illeték, átiratás stb.), biztosítás. Stb és akkor még nem volt szerelőnél se, vagy átiratás nélkül a tanuló (vagy a családja) fogja fenntartani a kocsit? Folyamatosan fizetik a benzint, a biztosítást, gumikat a felmerülő költségeket? Szerinte ez mennyire életszerű?

Ajándék? Aha persze majd hülye lesz írásos bizonyíékot adni arra hogy a diákjától vagy annak családjától kapta a kocsit vizsgaidőszak előtt. Nincs papír, akkor meg nem írja át az okmányiroda. Lehetne ragozni, de amit így leírtál az mindne csak nem életszerű.

Gondolom valamelyik okos meglátta a slusszkulcsot és egyből ezt a következtetést vonta le. Nem mondom, hogy még soha nem sikerült senkinek megvenni egy tanárt, de egyetem marhára nem általános, hogy a gazdagok ezt teszik. Az én Karom is "sznob" volt több embernek volt az évfolyamon kocsija, mint amennyinek nem mégis buktak az emberek rendesen. Sokan ki is peregtek, 130 fő körűl keztünk, nem volt 50 aki időben befejezte.

2014. jún. 19. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!