Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb férfinak nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinak nem lesz szép barátnője, "álomnője". Ti hogy gondolkodtok erről? Haragot éreztek ilyenkor, vagy csendben elfogadjátok ezt?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi, köztük én is, szép barátnőre, bombázóra vágyik. Ez bizonyított tény, viszont a legtöbbnek nem adatik meg (most mindegy hogy mi okból nem, pénz vagy kinézet miatt). Elfogadjátok tehát így a sorsotokat, és belenyugosztok ebbe? Vagy azért éreztek haragot, igazságtalanságot?

2014. jún. 17. 14:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Na most ez kb olyan szintű kérdés, hogy az összes pasi hogy tudja elfogadni, hogy nem dughat meg minden nőt, akit szeretne. És most ezen görcsöljenek egész életükben?
2014. jún. 17. 14:51
 12/39 gyZoli85 ***** válasza:
94%
különben is, hogy jössz Te ahhoz h 3-4 milliárd férfi ember nevében alkoss "álmot" :D
2014. jún. 17. 14:52
 13/39 anonim ***** válasza:

Hát miért nem olyanoknál kezdeményezel akik tetszenek?

23l

2014. jún. 17. 15:03
 14/39 anonim ***** válasza:
94%

nekem 4 szép barátnőm is volt/van

az a gond, hogy fogalmad sincs se arról, hogy mi a szép, se arról, hogy mi a nő! csak a hálivúdi módit ismered a nagymellű szőke akármit

az egyik barátnőm alacsony, C-s mellű feketehajú fehérbőrű lány volt.. a mostani kreolos bőrű, kicsi mellekkel, széles csípővel, rövid hajjal...

egyik sem hasonlít sem Halle Berryhez, sem Emma Wattsonhoz.. mégis szépek voltak

csak Te gyökér vagy, hogy az ilyet meglásd

2014. jún. 17. 15:12
 15/39 anonim ***** válasza:
98%

"Ez bizonyított tény, "

Mi? Ki bizonyította?

16/39 anonim ***** válasza:
95%

teljesen mindegy mert amikor szerelmes vagyok, akkor nekem ő a legszebb, ő az álomnőm

voltam már így, nem éppen a legszebb lányok közé tartozott az illető, de nem cseréltem volna el egyetlen topmodellre sem

pont ez a szép a szerelemben

17/39 anonim ***** válasza:
62%

26 vagyok, lány, viszonylag szép, de nem bombázó. Mármint jól nézek ki, csak nem szoktam cicomázni magam, ezért nem vagyok plázacica.

Volt egy barátom, aki istenien nézett ki, olyan üres volt belül, hogy hánynom kell tőle, na azóta csak az átlagosakra hajtok.

Kérdező, suba subához, igen, el kell fogadni;)

2014. jún. 17. 15:14
 18/39 anonim ***** válasza:
2014. jún. 17. 15:20
 19/39 anonim ***** válasza:
11%
Nyugodtan beletörődhetsz, hogy neked semmilyen sem lesz. Kár is ezzel foglalkoznod.
2014. jún. 17. 15:27
 20/39 A kérdező kommentje:
nem értem a sok negatív kommentet, vagy csak fáj az igazság? Igenis, az ember mindig a legjobbra, legszebbre vágyik mindig, ezt be sem kell bizonyítani. Ezt egy szűk réteg (kőgazdagok, sportolók stb) tudja csak elérni. A többieknek meg a maradék jut. Azért kérdeztem, hogy ti hogy gondolkoztok erről? Hisz az élet igazságtalan, csak a jómódúaknak kedvez, ezt se kell bizonyítani...
2014. jún. 17. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!