Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak nem lesz szép barátnője, "álomnője". Ti hogy gondolkodtok erről? Haragot éreztek ilyenkor, vagy csendben elfogadjátok ezt?
Hát miért nem olyanoknál kezdeményezel akik tetszenek?
23l
nekem 4 szép barátnőm is volt/van
az a gond, hogy fogalmad sincs se arról, hogy mi a szép, se arról, hogy mi a nő! csak a hálivúdi módit ismered a nagymellű szőke akármit
az egyik barátnőm alacsony, C-s mellű feketehajú fehérbőrű lány volt.. a mostani kreolos bőrű, kicsi mellekkel, széles csípővel, rövid hajjal...
egyik sem hasonlít sem Halle Berryhez, sem Emma Wattsonhoz.. mégis szépek voltak
csak Te gyökér vagy, hogy az ilyet meglásd
"Ez bizonyított tény, "
Mi? Ki bizonyította?
teljesen mindegy mert amikor szerelmes vagyok, akkor nekem ő a legszebb, ő az álomnőm
voltam már így, nem éppen a legszebb lányok közé tartozott az illető, de nem cseréltem volna el egyetlen topmodellre sem
pont ez a szép a szerelemben
26 vagyok, lány, viszonylag szép, de nem bombázó. Mármint jól nézek ki, csak nem szoktam cicomázni magam, ezért nem vagyok plázacica.
Volt egy barátom, aki istenien nézett ki, olyan üres volt belül, hogy hánynom kell tőle, na azóta csak az átlagosakra hajtok.
Kérdező, suba subához, igen, el kell fogadni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!