Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak nem lesz szép barátnője, "álomnője". Ti hogy gondolkodtok erről? Haragot éreztek ilyenkor, vagy csendben elfogadjátok ezt?
igen kérdező csakhogy mi most párkapcsolatokról beszélünk
a kőgazdag sportolóknak biztos bombacsajok jutnak márcsak azért is mert rájukmásznak a pénz miatt
a "maradékban" viszont olyan lányok vannak akik a világ legboldogabb emberévé tehetnének és mégcsak le sem kell vetkőzniük hozzá
nem tudom mennyi idős vagy de látszik az írásodon, hogy még sosem voltál szerelmes, reméljük majd egyszer te is megérzed ezt a dolgot és akkor rájössz, hogy a szépség nem minden
"nem értem a sok negatív kommentet, vagy csak fáj az igazság? Igenis, az ember mindig a legjobbra, legszebbre vágyik mindig, ezt be sem kell bizonyítani. Ezt egy szűk réteg (kőgazdagok, sportolók stb) tudja csak elérni. A többieknek meg a maradék jut. Azért kérdeztem, hogy ti hogy gondolkoztok erről? Hisz az élet igazságtalan, csak a jómódúaknak kedvez, ezt se kell bizonyítani..."
Maradék valaki mert nem felel meg a föld több millió lakosa közül egy ember szépségideáljának? Szerinted ez így van? Amúgy kinek mi az igazság neked ez nekem az, nézőpont kérdése.
Amúgy nem értem minek neked ilyen nő, ha megtudnád mibe kerül neki, hogy úgy nézzen ki ahogy csak sápítoznál. Ha neked kéne fizetned az lenne a baj, ha a csaj megteremtené magának akkor már túl önálló lenne nem az a kis dekoratív lányka aki mellett el lehet játszani az alfahímet, plusz akkor vélhetően sokkal jobban állna anyagilag, ez odavág sok pasi önbecsülésének.
Ritka felületes ember lehetsz ha az élet nagy igazságtalanságának azt tartod, hogy nem lesz bombanő barátnőd. Komolyan az hogy mi van a fejében, mennyire megbízható, milyen a személyisége, képvisel-e bármilyen értéket, nem jelent semmit ha formás?
Ha nincs számodra szép barátnőd, akkor keress. Ennyi.
Én mindig is nem festett szőke hajú, világoskék szemű, babaarcú, magas, okos, értelmes lánnyal képzeltem el az életemet... ilyen nő lett a feleségem. Maximálisan az ideálom mind külsőleg, mind belsőleg!
Aki nem az ízlésének megfelelő nőt választja, hanem megelégszik egy kevésbé jóval, az csak szamár kategória, ló helyett. Nem lesz teljesen elégedett és boldog.
25F
Kérdező, annyira szánalmas ez a vekengés. Relatív kinek mi a gazdag, ki a szerencsés vagy ki nem. Ahhoz képest aki vakon születik vagy tolószékes te is szerencsés vagy nem? Eddig bemutattad, hogy te szegény nem lehet bombanő barátnőd, most meg a minden társadalomban fellehető anyagi különbségeken vagy kiakadva. Mindenki ellenség akinek több van?
Szerinted előbbrevisz ha csak irigykedsz és meg nem változtatható tényeken mérgelődsz? Miért nem magaddal foglalkozol? Persze, könnyebb a másikat szidni mint tenni valamit, ezért vagy te a "maradék".
"De ha már itt tartunk: a gazdagok az egyetemekben is előbbre járnak, hisz nemcsak hogy bejutnak a legjobb helyekre, hanem még a diplomát is megvehetik. Míg valaki vért izzadva végzi, rááldozva majd minden vagyonát, a gazdag meg röhögve, 0 tanulással, ez is vérlázító szerintem. "
Jártál már valaha egyetemen?
A diplomát nem lehet megvásárolni, pontosan ugyanazokon a vizsgákon, ugyanolyan feltételek mellett kell teljesíteni a tárgyakat. Ugyanazokkal a tanárokkal! Ugyanazokon az órákon. Semmilyen előnyhöz nem jut az, aki fizetősön van. De egyébként ha jutna, később ez nem válna javára, mivel a való életben a tudás számít, nem a papír.
Egyébként nem csak, hogy nincs előnye annak, aki fizetősön van, de igazából nappali tagozaton nem is nagyon van olyan, aki fizet. Amikor én jelentkeztem az ELTE-IK-ra két éve, akkor a több száz nappali tagozatos beiratkozó közül kevesebb mint 10-en választották a fizetőset.
Akinek pénze van, annak egyedül az az előnye, hogy magántanárt tud fizetni, akivel hatékonyabban készül, illetve nem kell egyetem mellett dolgoznia, mint pl. nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!