Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Egyik napról a másikra minden jel nélkül eltűnt...
amikor utoljára beszéltünk még minden rendben volt, kedves volt, tervezte,hogy eljön és meglátogat (6 óra az út...) és a szülinapomra itt lesz... de több mint egy hete nem hívott, nem írt és TÖRÖLT msnről :'( nem értem miért...
amúgy ne azt gondoljátok,hogy ez ilyen msn kapcsolat volt, 4 hétvégét töltöttünk együtt szeptember óta és tulajdonképpen a barátnője voltam, de még nem feküdtünk le... (és előbb megismerkedtünk személyesen, utána kezdtünk el telefonon és msn-en beszélni,mert több száz km-re lakik...)
miért csinálja ezt? miért nem tud annyit,hogy bocs ennyi volt?? miért ennyire szemetek a pasik??? :'(
érdemes lenne valahogy keresnem? vagy fogadjam el,hogy ok nélkül hirtelen eltűnt és még azt se tudhatom meg mit csináltam rosszul?? :( de nagyon hiányzik... 18/L
egyszerű: hívd fel, és kérdezz rá. ha összehord minden kifogást, és a végén közli h nem jössz be neki, akkor szépen mondd meg neki, hogy te egy bunkó vagy, és nem érdemled meg, hogy barátnőd legyen, majd csapd rá.
lényeg, hogy ne áldozat legyél, hanem cselekvő ember, és a végén belőle csinálj idiótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!