Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Képesek lennétek évekig hűségesen élni így?

Figyelt kérdés
Olyan hosszú távú kapcsolatban, akár házasságban képesek lennétek hűségesnek maradni, ahol nagyon kevés, akár semennyi, vagy nagyon rossz, minőségietlen szexben lenne csak részetek, de a párotok egyébként megfelelő társ?
2011. nov. 6. 23:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
dehogyis !
2011. nov. 6. 23:16
 2/17 anonim ***** válasza:
én sem, viszont próbálkoznék, hogy ez ne így legyen...
2011. nov. 6. 23:17
 3/17 anonim ***** válasza:
miért? idővel ha belejössz már te is tudsz virgonckodni az ágyban, szóval a válaszom igen.
2011. nov. 6. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:

én pontosan ilyen típus vagyok.

írtam ki is kérdést régebben ezzel kapcsolatban.

nekem nem fontos, sőt nincs is szükségem a szexre, de még nagyon fiatal vagyok a házassághoz..nem, hogy még a gyereklávaláshoz.

én igen képes lennék hűséges maradni 1 ilyen kapcsolatban.

20F

2011. nov. 6. 23:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem tudnám meg csalni a barátnőmet,mindegy hogy milyen lenne a szex.Bár nem örülnék neki,elszomorítana a dolog a szex hiánya miatt vagy ritkasága,esetleg minősőségietlensége miatt,de ha már egyszer be sokallnék,akkor tisztességes módon közölném vele hogy nekem ez nem jó így és ha nem változtat rajta akkor gondok lesznek a jövőben,és a kapcsolatunk rovására megy majd,de akkor sem csalnám meg amíg együtt vagyunk és szeretem nagyon.
2011. nov. 6. 23:21
 6/17 anonim ***** válasza:
A szex fontos, de nem a legfontosabb egy kapcsolatban szerintem.
2011. nov. 6. 23:21
 7/17 A kérdező kommentje:

Érdekesen látjátok a dolgokat, de mindenki más, mindenkinek meglehet a véleménye :)

Én speciel felkötném magam.

2011. nov. 6. 23:23
 8/17 anonim ***** válasza:

háttö nyilván azt vártad, hogy mindenki bedobja a törölközőt ilyen esetben, de sztem mellé nyúltál.

Amikor a fiunk született, nagyon sokáig nem lehetett szexelnünk és utána pedig depresszió és egyebek miatt nekem nem is esett jól (nő vagyok)... Ha a férjem ilyen lett volna mint te, sosem lépünk tovább ebből a tényleg kétségbeejtő helyzetből, hanem elhúz a jó fenébe. Amúgy ennek vége van és minden frankó, mint az elején.

2011. nov. 6. 23:30
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nagyon rossz, minőségietlen és rossz a szex, akkor az nyilván nem az én hibám és akkor az illető nem a megfelelő társ a számomra. Majd, ha 60 éves leszek, akkor megemésztem, hogy már nem élek szexuális életet, de addig nem.
2011. nov. 6. 23:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó, ha ezt előre tudja az a lány is, akivel összejössz, kérdező. Feltétlen szólj majd neki előre hogy hogy látod a dolgokat.
2011. nov. 6. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!