Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAGYON ki vagyok borulva! Ti hogy lennétek ezzel? Mit tegyek?
- Előzd meg a veszekedéseket, elemezd azok okát.
- Adj neki igazat, még ha nincs is igaza, tedd félre a büszkeséged, így le is zárjátok a vitákat egyből.
- Nyugtatózd be magad.
- Szexeljetek többet feszültséglevezetésként, menjetek el lazítani szabadidőtökben.
Mosogass el,takaríts ki és csinálj neki kaját.
Másba nem igen lehet belekötni,viszont ha a fentieket követeled tőle a meló és az egyetem mellett az tényleg lehet szakító ok:).
felnőtt emberek és rosszabbak mint a gyerekek...
Annyi sosem elég ha veszekedtek minden alkalommal elmondjátok mennyire szeretitek egymást....Ezt nem elmondani kell hanem éreztetni!!!Veszekedni mindenki szokott a párjával.Ha már nagyon sűrűn balhéztok akkor állapíts meg a kapcsolatban egy pihenőt,menj el onnan vagy 2 hétre csak hogy rájöjjön a dolgokra,ha utána is veszekedtek akkor nincs mese és menni kell...Ha valaki azt mondja hogy szeret ,ne higgy neki mert ez csak egy kimondott szó ami elszáll és hamis is lehet....Nem kérem én sem senkitől sosem,de én megelégszem azzal ha érezhetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!