Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » NAGYON ki vagyok borulva! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NAGYON ki vagyok borulva! Ti hogy lennétek ezzel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sok a feszültség a párkapcsolatomban. Állandóak a félreértések. Főleg most hogy a párom túlvállalta magát. Sok a munkája elkezdett 2 egyetemet is. Egyetlen egy dolog szól a kapcsolat mellett az hogy szeretjük egymást de úgy IGAZÁN. Akármi veszekedés van mindig elmondjuk mindketten hogy nem akarjuk hogy vége legyen mert szeretjük egymást. De én már nem birom.
2011. szept. 20. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:

- Előzd meg a veszekedéseket, elemezd azok okát.

- Adj neki igazat, még ha nincs is igaza, tedd félre a büszkeséged, így le is zárjátok a vitákat egyből.

- Nyugtatózd be magad.

- Szexeljetek többet feszültséglevezetésként, menjetek el lazítani szabadidőtökben.

2011. szept. 20. 23:47
 2/7 napietus ***** válasza:
hülyeségeken nem kell veszekedni, és mindjárt kisebb a feszültség. ha nem lényeges dolog, akkor hagyd rá, és kész.
2011. szept. 20. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Mosogass el,takaríts ki és csinálj neki kaját.

Másba nem igen lehet belekötni,viszont ha a fentieket követeled tőle a meló és az egyetem mellett az tényleg lehet szakító ok:).

2011. szept. 21. 00:01
 4/7 anonim válasza:
SZEXELJETEK
2011. szept. 21. 00:27
 5/7 Brigitta22 válasza:
Megertem az elkeseredettsegedet,mivel nem konnyu egy olyan parkapcsolatban elni ahol a feszultseg es a veszekedes mindig jelen van...de viszont ha nem turtok,engedtek egymasnak akkor elobb utobb a kapcsolatotok megromlik!ez a feszultseg koszonheto talan annak is hogy a parod sokat vallal a fejere es hidd el nem konnyu 2 egyetemet elvegezni feszultseg es gondok nelkul!te vagy a legkozelebbi szemely akin ki tudja tolteni a feszultsegeket...es ez tudod mit jelent?....igazi parkapcsolatot es szerelemt!ne aggodj atveszelitek ezt is...de talan egy igazi romantikus est meglagyitja minkettotok szivet es elengedhetitek a feszultseget ami bennetek lappan!
2011. szept. 21. 01:41
 6/7 anonim ***** válasza:

felnőtt emberek és rosszabbak mint a gyerekek...

Annyi sosem elég ha veszekedtek minden alkalommal elmondjátok mennyire szeretitek egymást....Ezt nem elmondani kell hanem éreztetni!!!Veszekedni mindenki szokott a párjával.Ha már nagyon sűrűn balhéztok akkor állapíts meg a kapcsolatban egy pihenőt,menj el onnan vagy 2 hétre csak hogy rájöjjön a dolgokra,ha utána is veszekedtek akkor nincs mese és menni kell...Ha valaki azt mondja hogy szeret ,ne higgy neki mert ez csak egy kimondott szó ami elszáll és hamis is lehet....Nem kérem én sem senkitől sosem,de én megelégszem azzal ha érezhetem...

2011. szept. 21. 04:59
 7/7 Pinocchio ***** válasza:
Egy párkapcsolat egyik legfőbb alappillére a Tisztelet,szerintem ez nálatok hiányzik.Mondhatnál konkrét példát hogy min vesztetek össze.
2011. szept. 21. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!