Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én érzem rosszul vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én érzem rosszul vagy már tényleg nem szeret?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt a barátommal(22) én(19) és most évvégén szilveszter előtt 3 nap katasztrófa volt folyamat bunkó volt velem mindent rám fogott hogy miattam van a veszekedés,3napot végig veszekedtük szilveszterkor nagyon sokat ivott de nagyon jól éreztük magunkat aztán a többiek közölték hogy menjünk bulit keresni persze mindenki mást akart 20-an voltunk mindannyian összevesztek...végül szétszéledt a társaság és mi ketten kikötöttünk egy olyan bulihelyen amit utálok de odakellett menni mer neki ott voltak a haverjai....mondtam hogy nem szeretnék bemenni erre elkezdett mindenki előtt rángatni és mindent a fejemhez vágott,nagyon sírtam de nem mertem elmenni mellőle teljesen idegbeteg volt...de gondoltam bevan rugva.inkább ráhagytam..így ott maradtunk 1órát és hazmentünk azt mondta nem érdekli már semmi és majd átgondolja ezt az egészet hogy mit akar kettőnkel.. volt már ilyen hogy nagyon összevesztünk akkor is nekem jön vagy neki lök valaminek...de nem tudom mit tegyek szeretem és nem tudom nélküle elképzelni a jövőt,nem tudom elengedni.. szilveszteri alvás után aztán felkeltünk és kaptam egy telefont édesapám meghalt..teljesen kibuktam...velemmaradt aznap ott aludt még erre másnap közölte hogy megy haza mert neki a kocsiján dolgoznia kell...nem ért volna rá az a kocsi?? szükségem lenne rá és nincs velem és nagyon rosszul esik ez tőle... nem tudom mit tegyek..(egy héten ugy szoktunk találkozni hogy szerdán jön ott alszik reggel elmegy aztán pénteken jön és hétvégén együtt vagyunk..tehát hétköznap egyszer vagyunk együtt) ő neki ez sok...mondván megunjuk majd egymást és ő ezt nem szeretné...nem tudok rajta kiigazodni..
2010. jan. 3. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

hát, tudom h nehéz helyzetben vagy, de szerintem ő MÁR megunt téged. mondjuk én már az első lökdösésnél úgy tökön rúgtam volna és kidobtam vna a fenébe h a lába nem éri a földet... de még nem késő. addig szabadulj meg tőle, amíg tudsz, mert ez csak egyre rosszabb lesz. tudom, hogy most nehéz így, hogy ilyen tragédia történt a családban (részvétem emiatt :S), de mivel most sem veled van, amikor szükséged lenne rá, még egy bizonyíték h már nem érdekled. próbálj meg a barátnődnél vígaszt találni, vagy édesanyádnál, és többé szóra se méltasd ezt a bunkót.

kívánok neked sok erőt ehhez, és boldogabb befejezést!

2010. jan. 3. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a p.csába!Már bocs a megfogalmazásért.Te jobbat érdemelsz és meglátod,h akad majd egy kedves,rendes srác.Lehet,h csak most érzed úgy,h nagyon szereted(gondolom megszokásból is),de egy ilyen emberen nem tudom mit lehet igazán szeretni...MIndenesetre azzal sokat"bizonyított" h mégcsak melletted sem állt...Nagyon sajnálom!
2010. jan. 5. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen emberrel nem tervezném a jövőmet(nagyon rossz lenne neked,ha már most ilyen erőszakos és "ennyire kiáll" melletted) /utolsó vtam/
2010. jan. 5. 13:10
 4/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy ez lenne a jó döntés de nem tudom megtenni félek hogy utánna egyedül maradok vagy nem tudom. nem tudnám elviselni ha mással látnám később..
2010. jan. 5. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
a te döntésed,de 19évesen nem kell attól félned,h egyedül maradsz...ez az egész,amit leírtál semmi jót nem sugall a jövőre nézve...
2010. jan. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!