Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomást fogok tenni egy lánynak 3 nap múlva. A helyszínt és a szöveget is megterveztem. Felkészültem minden lehetséges reakcióra. Egyéb tennivaló van még szerintetek?
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk mindkettőnknek egy rossz korábbi párkapcsolata volt. Tetszünk is egymásnak. Esélyek?2014. jún. 15. 19:25
1/8 anonim válasza:
NEE! Épeszű férfi nem megy bele egy kapcsolatba! Nehogymár' még te tegyél szerelmi vallomást! Semmi szükséged nincs arra a r_bancra.
2/8 anonim válasza:
Hát ha felkészültél, akkor nincs más hátra, hogy ne görcsölj és bármi lesz, nem dől össze a világ. Nyugi.
3/8 BlackSword válasza:
NEEE!!! Ne tedd!!! Ha lerohanod az érzéseiddel, akkor csak megijed és "elszalad"... Inkább csak egy sima randira hívd el... Mozi, Meki nem jó... Egy kávézó, hangulatos borozó már jó...
4/8 anonim válasza:
Én örülnék neki hogy ha az aki nekem tetszene elvinne valahova de azért ne szerelmi valomással kezdje
Azért mert volt már ilyen és nagyon elijesztett a srác pedig nagyon tetszett de túlságosan hamarkodott mindent:/
5/8 anonim válasza:
de tenyleg neeee!
arra felkeszultel hogy megijedve elrohan? ugye hogy nem?
majd ha a kezet kered meg akkor tervezgess meg szoveg meg stb...
most csak legy laza, ne eroltesd a dolgokat
6/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem szerelmi vallomás lenne. Csak felajánlom neki, ha van kedve randizhatunk aztán ha úgy érezzük komolyabbra is fordulhatnak a dolgok.
2014. jún. 15. 19:38
7/8 anonim válasza:
Az égvilágon semmi. Csak azért moss fogat előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!