Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megundorodhat tőlem a barátom a bőrbetegségem miatt?

Figyelt kérdés
2 hónapos korom óta ekcémás vagyok... egy ideig nem volt, de úgy 2-3 éve megint visszajött elég intenzíven. rendszeresen járok bőrgyógyászoz, használom a krémeket, szóval teszek én ellene, de minden krém csak ideiglenesen hat, és csak rövid időre tünetmentesít. félek, hogy emiatt kiábrándulhat belőlem a barátom, vagy megundorodhat tőlem. mert ugyebár a bőröm nem éppen szép látvány és nem is kellemes érintésű. gyakorlatilag mindenhol előfordul... nagyon sok krémet kipróbáltam már.
2010. jan. 3. 01:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ha megundorodik, akkor egy szar alak. Egy kapcsolat lényege elvileg a bizalom. És kitartok mellette jóban rosszban... nem?

De a legtisztább hogyha elmondod, hogy van ilyen félelmed, és megkérdezed mi a véleménye. És elmondod (ha nem tudja) hogy mennyit küszködsz vele, és hogy tartson ki még egy kicsit amíg megleled a megoldást.

2010. jan. 3. 01:27
 2/6 A kérdező kommentje:
tudja, hogy küzdök vele, és azt mondja, hogy nem zavarja, de nem tudom, azért nem lehet túl nagy élvezet egy ilyen bőrt simogatni:\\ de valóban beszélni fogok majd vele ilyenről. csak kíváncsi voltam, hogy ti megundorodnátok e ilyesmi miatt.
2010. jan. 3. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:

az én párom mostanában sokat szedett fel, és esztétikailag az is hagy kívánni valót maga után. Tudom hogy neki nem egyszerű attól megszabadulni, de szeretem, és úgy hiszem hogy támogatnom kell.

Gondolom a barátod is hasonlóképpen vélekedik, mert nem a külsőd miatt van veled, hanem azért aki vagy!

2010. jan. 3. 02:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Természetesen benne van a pakliban... :S Ha ez történik, akkor valószínűleg nem úgy szeretett, ahogy te gondoltad... Egyébként igazat adok az előttem szólónak, beszélj vele erről a félelmedről.

Ha tényleg szeret, akkor úgy se múlik ilyenen a kapcsolat. ^^

2010. jan. 3. 02:57
 5/6 anonim ***** válasza:

páromnak 1-2 éve jött elő börbetegsége,egyszerüen kezelhetetlen,és ráadásul viszket neki,éjjelente véresre vakarja...

nem szép látvány,az tény

bő 20-25 kilot is felszedett miota együttvagyunk,le is fogyott közben,ésa megint hizott,olyan mint egy kistigrig (terhescsikokhoz hasonlitanám)

de ezekkel együtt is midennél jobban szeretem,sose jutna eszembe ilyen hogy emiatt kevésbé...(ő fejében is megfordul gyakran,hogy ugye nem keresek olyan,aki jobban néz ki...de ez hülyeség)

(működő krémet találsz,akkor arrol mi is szeretnénk tudni:)

2010. jan. 3. 08:42
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és a megnyugtatást, beszélni fogok vele.

eddig több krém bevált, de csak ideiglenesen, és ha 2-3szor kezeltem vele magam 1-1 ilyen "roham" után, akkor már nem hatott. sajnos:(

2010. jan. 3. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!