Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megundorodhat tőlem a barátom a bőrbetegségem miatt?
ha megundorodik, akkor egy szar alak. Egy kapcsolat lényege elvileg a bizalom. És kitartok mellette jóban rosszban... nem?
De a legtisztább hogyha elmondod, hogy van ilyen félelmed, és megkérdezed mi a véleménye. És elmondod (ha nem tudja) hogy mennyit küszködsz vele, és hogy tartson ki még egy kicsit amíg megleled a megoldást.
az én párom mostanában sokat szedett fel, és esztétikailag az is hagy kívánni valót maga után. Tudom hogy neki nem egyszerű attól megszabadulni, de szeretem, és úgy hiszem hogy támogatnom kell.
Gondolom a barátod is hasonlóképpen vélekedik, mert nem a külsőd miatt van veled, hanem azért aki vagy!
Természetesen benne van a pakliban... :S Ha ez történik, akkor valószínűleg nem úgy szeretett, ahogy te gondoltad... Egyébként igazat adok az előttem szólónak, beszélj vele erről a félelmedről.
Ha tényleg szeret, akkor úgy se múlik ilyenen a kapcsolat. ^^
páromnak 1-2 éve jött elő börbetegsége,egyszerüen kezelhetetlen,és ráadásul viszket neki,éjjelente véresre vakarja...
nem szép látvány,az tény
bő 20-25 kilot is felszedett miota együttvagyunk,le is fogyott közben,ésa megint hizott,olyan mint egy kistigrig (terhescsikokhoz hasonlitanám)
de ezekkel együtt is midennél jobban szeretem,sose jutna eszembe ilyen hogy emiatt kevésbé...(ő fejében is megfordul gyakran,hogy ugye nem keresek olyan,aki jobban néz ki...de ez hülyeség)
(működő krémet találsz,akkor arrol mi is szeretnénk tudni:)
köszönöm a válaszokat és a megnyugtatást, beszélni fogok vele.
eddig több krém bevált, de csak ideiglenesen, és ha 2-3szor kezeltem vele magam 1-1 ilyen "roham" után, akkor már nem hatott. sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!