Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak bejönnek az ilyen nők? Szőke festett haj, műköröm, mindig ki van festve, műszempilla, szálazott szemöldöktetoválás, barnára szolizott bőr, mindig szépen ki van öltözve?
sok itt a képmutató ember....
persze, ez mindenkinek bejön :D
csak ha inkább szöveg helyett képet raktál volna akkor 10ből 10 válasz az lenne h aha, meg h szúrnám...
tudniilik a férfiak nem igazán veszik észre h festett e ahja, h mű e a körme, a szemöldöktetoválást meg már végképp nem. ha az összhatás jó. ha valami igénytelen, csicsás rajta (mondjuk óriási rózsaszín csicsás műköröm) azt lehet... de még azzal se fog senki se törődni. max azután megy a rinya, h dobta egy ilyen csaj :D
az ilyen csajok általában összességében jól néznek ki, és hát igényesek, ami egy idő után fontos egy kapcsolatban.
persze az, hogy milyen az intelligenciaszintjük, h beképzeltek-e, v r .bancok e az széles skálán mozog. külső alapján kár lenne beskatulyázni az embereket, ugye.
de azt még elhiszem, h valakinek a természetesség a nyerő, és mint egy robot, rögtön kiszúrja h valami nem természetes, és odébbáll. "mindig szépen ki van öltözve" ez viszont kinek nem jön be?
24/F
Milyen képmutató emberekről beszélsz, utolsó? :D Atya ég, szerintem inkább azzal van nagy baj fejben, aki szerint egy tetőtől talpig MŰnő szép. Lehet, hogy figyelemfelkeltő, meg lehet, hogy dugásra jók, de ugyan már, a NŐ nem itt kezdődik.
Szálazott szemöldöktetoválás, narancssárgára pirult bőr, műköröm stb. szerinted ez az igényes, magára adó? Megsúgom, hogy nem! Mert elmenni a fodrászhoz, műkörmöshöz, szoláriumba, ott csevegni nagyon kényelmes ám, csak idő és pénz kell hozzá, más nem. Az hogy valaki ad magára, nem itt kezdődik, tudod, ezek bárki számára elérhető dolgok. Az hogy valaki kitartóan edz, hogy szép alakja legyen, hogy ápolja a haját magának otthon, hogy egészségesen étkezik, főz magának, olvas, hogy tájékozott legyen stb. na ez erőfeszítés és elismerésre méltó. Attól még, hogy valaki pár mű dolgot magára aggat még nem lesz jó nő. Inkább röhejes és visszataszító lesz. És most nem azt mondom, hogy egy szolidabb műköröm kiveri a biztosítékot, hanem azt, hogy a kérdésben leírt már erős túlzás kategória.
22:
ki beszélt itt narancssárga bőrről amúgy?
persze lehet h a tárgyban említett nő kövér, de az amúgy ritka. az ilyen nők általában edzenek is, hogy jó alakjuk maradjon
"Szálazott szemöldöktetoválás" ez az, ami lehet h mű, de nem fogod észrevenni. ha jól van megcsinálva.
fotósként én észreveszem az ilyesmit, sőt azt is tudom hogy egy nő smink nélkül egyszerűen nem mutat jól egy akármilyen jó fotón, de a férfitársaim 95%a nem vesz észre egy jól elkészített sminket. pont ez a lényege amúgy. meg a műszempilla, stbnek is. amíg nem a menőzés miatt csinálják a csajok, h kinek van nagyobb körme, addig észre se veszed, csak esztétikailag növeli az összképet.
de nehogy azt hidd, nem a plázacicákat védem mert az előítéleteket tegyük már félre! mert szerinted egy nő akinek műkörme van könyvet már nem foghat a kezébe, nem ehet egészségesen... (ez utóbbinak már végképp nemtom mi köze hozzá) ?
hozzátenném h akinek van pénze manikűrösre annak van pénze edzőterembe járni, egészségesen enni, mert az drága. hogy honnan a pénz az már részletkérdés, de ugyan mi zárja ki h sikeres és ő maga kereste meg a pénzt? még jó h a külsejére fordítja akkor már. a sikeres, jó kisugárzású nők pedig vonzanak engem, meg a legtöbb sikeres férfit, aki nem a saját alacsony egoját próbálja ellensúlyozni egy szintén átlagos nővel.
és ha már itt tartunk. a nőknek bejönnek az ilyen férfiak: szálkásra gyúrt test, drága öltöny, jó frizura. manapság már tökéletes bőr, szőrtelenítés itt-ott szintén kezd elvárás lenni. ez hol természetes amúgy? régen még az emberek munka/vadászat közben izmosodtak, a hajuk csimbókokban lógott... ma meg elmész a konditerembe 2 naponta 1 órára iszol egy kis proteint aztán úgy nézel ki máris mint aki rengeteget sportol/gyúr, és ez amúgy hol természetes? ez már a 21. század, nem kéne a természetességen lovagolni, az már lejárt, uncsi.
Meg hát.
Bocsánat: be hát.
Egy ilyen nő is lehet ízléses, szexi, vonzó. Persze általában egyből "leplázacicázzák" az ilyen nőket.
23-as, valamit nagyon félreértettél. A narancssárga bőr, az nem azt jelenti, hogy valaki elhízott, hanem azt, hogy amikor valaki a szoláriumból szerzi a színét, az nem a természetes barna bőr, hanem a narancssárgás kategória. Tudod, egy természetes napbarnított meg egy szolibarna bőr árnyalata között ég és föld a különbség. Főleg, ha valaki túlzásba viszi az utóbbit.
A szemöldöktetoválásról meg annyit, hogy én még nem láttam egyet sem jól megcsinálva, tudod, férfi létemre azonnal kiszúrom, ha valami oda van festve, ragasztva stb. Na most ehhez a sötét szemöldöktetováláshoz valaki még a haját is kiszőkíti az nekem már erősen a röhejes kategória.
És egy szóval nem mondtam, hogy a műkörmöt viselő hölgy nem olvashat könyvet, sőt még írtam is, hogy a szép, esztétikus műköröm okés.
A természetességet meg úgy látom, nem jól értelmezed. Nem az őskor embere a természetes, hanem az, amikor valaki megtalálja az egészséges egyensúlyt a külcsín és a természetes adottságai között. Mert lehet valakinek műkörme, meg szolizhat is és a többi felsorolt, de könyörgök, ne mindent egyszerre, mert az TÚLZÁS és visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!