Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak bejönnek az ilyen nők? Szőke festett haj, műköröm, mindig ki van festve, műszempilla, szálazott szemöldöktetoválás, barnára szolizott bőr, mindig szépen ki van öltözve?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 13:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Dugásra igen, többre nem.
2014. jún. 15. 14:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Inkabb ők mint azok a lányok akik ugyanazt a becsmérlő kérdést teszik fel 25555.-dik alkalommal gyakorin.
2014. jún. 15. 14:04
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ha valaki feltűnösködik,és funkció nélküli, a mindennapi tevékenységek elvégzését akadályozó,felesleges,és ráadásul ronda kiegészítők csúnyítanak egy nőt,aki lehet hogy természetes külsővel még nézne is ki valahogy.

Szóval határozott NEM a válasz.

2014. jún. 15. 14:07
 14/26 anonim ***** válasza:
Egy menet
2014. jún. 15. 14:08
 15/26 anonim ***** válasza:
attól függ h igénytelen ordenáré módon van-e csinálva vagy csak szolidan. lehet ilyen nő szép is meg undorító is.
2014. jún. 15. 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:

Abszolút nem.

Nekem az a benyomásom az ilyen "mű" nőkről, hogy csak élősködni akarnak a férfin, mellesleg olyan buták mint a föld, akikről csak valóságshowkról meg boltozásról lehet beszélni...

Lehet, hogy előítéletesnek hangzik, de ez az igazság.

26F

2014. jún. 15. 14:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugaton már azért felfogták az emberek,hogy a plázapitsa kinézet nagyon taszító a legtöbb férfinak,itthon még csak kezdenek rájönni lassan.
2014. jún. 15. 14:17
 18/26 aladar12 ***** válasza:
egy körre el lehet vinni
2014. jún. 15. 14:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Festett haj nem gond, nagyon sokan festik a hajukat, én ezt nem tudom elítélni. Műköröm lehet igényesen megcsinálva és tetszhet. Jobb az, ha a saját körmét tudja szépen megcsinálni, de az nem mindig jön össze szóval engem nem zavar a műköröm sem amíg ízléses. A smink az már más, ha csak minimálisat ken magára például a szeme körül hát nem bánom, ez is inkább attól függ, hogy mennyire ízlésesen csinálja. Ha nem viszi túlzásba nem gáz. A szemöldök az kicsit érdekes, az már sok. Ha a bőre meg nem narancssárga hanem tényleg barna (nem néger barna), az is okés. Mint mondtam a mennyiség a lényeg, túlzásba vinni semmit sem jó.
2014. jún. 15. 14:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Kínos kérdés: Valaki a "fullos" kifejezéssel azonosította a kérdésben leírt típust. Tehát kérdem én, hogy például én (vagy bárki, akire igazak, amiket írni fogok) miért ne lehetnék "fullos" nő barna hajjal, műköröm nélkül, szolíd sminkben (szemceruza + spirál), műszempilla nélkül, igazi, formára szedett szemöldökkel, fehér bőrrel? :D
2014. jún. 15. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!