Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem nemrégiben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem nemrégiben egy fiuval . Miért mondhatja ezeket?

Figyelt kérdés
nos, 3 hete van egy barátom.. kezdetben csak ismerkedtünk, és felvázolta nekem h nemrég ért véget egy 5 éves kapcsolata, és azóta (az elmult 3-4 hónapba) minden csajt megdugott, és azóta 13 lánnyal volt.. meg olyannal feküdt le akinek barátja volt, de a csajt minösitette ezzel, ő csak nem állt ellen... minek mondja nekem ezeket?! magát akarja fényezni v mi?:S
2010. jan. 2. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Metroszexuális alfahím?? sántít XD

Gondolom partyfacenek képzeli magát. Vagánykodik. Utálom az ilyet. Te is kezdd el neki mutogatni, hogy kivel mit csináltál. Biztos értékelni fogja.

17F

KTKT

2010. jan. 2. 23:28
 12/21 anonim ***** válasza:
na azért 5 év után nem csodálom ha megvadult.....Talán azért mondta el,nehogy máshonnan halld és esetleg háromszor átköltve....
2010. jan. 2. 23:29
 13/21 A kérdező kommentje:
szóval akk nedőljek be az állitolagos csábításainak ?:D
2010. jan. 2. 23:31
 14/21 anonim ***** válasza:
kérdezz rá az egyik csajnál, h figy, te tényleg kavartál az adott sráccal? :D egy csaj ezzel nem nagyon menőzik, hacsak nem valami alfahím a csávó és minden csaj érte csorgatja a nyálát, tehát az ő válasza valószínűleg hitelesebb lesz.
2010. jan. 2. 23:36
 15/21 A kérdező kommentje:
nemnem, ez az h nem olyan pasi .. és sajna nemtok rákérdezni a csajoknál mert egyiket sem ismerem, ezzel a pasival kicsit más körökbe mozgunk :( kezdeti ismerettség, nemnagyon vágom az embereket körülötte
2010. jan. 2. 23:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kell azt mondanod, h "büszke lehetsz magadra", v valami hasonlót, hogy lássa, hogy ezzel nem szokás (lánynak) dicsekedni
2010. jan. 2. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
szerintem olyan hogy alfahím nincsen,csak ge.i nagy beképzelt fas.fejek
2010. jan. 2. 23:40
 18/21 A kérdező kommentje:
de Ő NEM ALFAHÍM :D sima átlagos pasi :D irtam már :D és köszi a gyors válaszokat mindenkinek :)
2010. jan. 2. 23:42
 19/21 anonim ***** válasza:

szájkaratés.

Én ilyen pasassal össze se jönnék. Ki tudja rólad is miket állít a hátad mögött :S

2010. jan. 2. 23:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem magát fényezi, hanem a farkát. Egyébként az gáz, ha ezt neked mondja el és nem valamelyik haverjának. Beszélj vele róla, lehet, hogy nincs haverja, akinek ezeket elmondja, és beléd képzeli ezt a szereplőt is.
2010. jan. 3. 03:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!