Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem nemrégiben egy fiuval . Miért mondhatja ezeket?
Figyelt kérdés
nos, 3 hete van egy barátom.. kezdetben csak ismerkedtünk, és felvázolta nekem h nemrég ért véget egy 5 éves kapcsolata, és azóta (az elmult 3-4 hónapba) minden csajt megdugott, és azóta 13 lánnyal volt.. meg olyannal feküdt le akinek barátja volt, de a csajt minösitette ezzel, ő csak nem állt ellen... minek mondja nekem ezeket?! magát akarja fényezni v mi?:S2010. jan. 2. 23:18
11/21 anonim 

válasza:

Metroszexuális alfahím?? sántít XD
Gondolom partyfacenek képzeli magát. Vagánykodik. Utálom az ilyet. Te is kezdd el neki mutogatni, hogy kivel mit csináltál. Biztos értékelni fogja.
17F
KTKT
12/21 anonim 

válasza:

na azért 5 év után nem csodálom ha megvadult.....Talán azért mondta el,nehogy máshonnan halld és esetleg háromszor átköltve....
13/21 A kérdező kommentje:
szóval akk nedőljek be az állitolagos csábításainak ?:D
2010. jan. 2. 23:31
14/21 anonim 

válasza:

kérdezz rá az egyik csajnál, h figy, te tényleg kavartál az adott sráccal? :D egy csaj ezzel nem nagyon menőzik, hacsak nem valami alfahím a csávó és minden csaj érte csorgatja a nyálát, tehát az ő válasza valószínűleg hitelesebb lesz.
15/21 A kérdező kommentje:
nemnem, ez az h nem olyan pasi .. és sajna nemtok rákérdezni a csajoknál mert egyiket sem ismerem, ezzel a pasival kicsit más körökbe mozgunk :( kezdeti ismerettség, nemnagyon vágom az embereket körülötte
2010. jan. 2. 23:37
16/21 anonim 

válasza:

Ilyenkor kell azt mondanod, h "büszke lehetsz magadra", v valami hasonlót, hogy lássa, hogy ezzel nem szokás (lánynak) dicsekedni
17/21 anonim 

válasza:

szerintem olyan hogy alfahím nincsen,csak ge.i nagy beképzelt fas.fejek
18/21 A kérdező kommentje:
de Ő NEM ALFAHÍM :D sima átlagos pasi :D irtam már :D és köszi a gyors válaszokat mindenkinek :)
2010. jan. 2. 23:42
19/21 anonim 

válasza:

szájkaratés.
Én ilyen pasassal össze se jönnék. Ki tudja rólad is miket állít a hátad mögött :S
20/21 anonim 

válasza:

Nem magát fényezi, hanem a farkát. Egyébként az gáz, ha ezt neked mondja el és nem valamelyik haverjának. Beszélj vele róla, lehet, hogy nincs haverja, akinek ezeket elmondja, és beléd képzeli ezt a szereplőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!