Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem nemrégiben egy fiuval . Miért mondhatja ezeket?
Figyelt kérdés
nos, 3 hete van egy barátom.. kezdetben csak ismerkedtünk, és felvázolta nekem h nemrég ért véget egy 5 éves kapcsolata, és azóta (az elmult 3-4 hónapba) minden csajt megdugott, és azóta 13 lánnyal volt.. meg olyannal feküdt le akinek barátja volt, de a csajt minösitette ezzel, ő csak nem állt ellen... minek mondja nekem ezeket?! magát akarja fényezni v mi?:S2010. jan. 2. 23:18
1/21 anonim válasza:
Igen! Most előadja, h ő milyen fa.sza gyerek, mert reméli, h ez neked imponál. Az ilyen csávókat aaannyira nem bírom...
2/21 anonim válasza:
mondd meg neked, h nálad ez nem a menő kategória, hanem inkább a szánalmas...
de lehet csak azért mondja el, mert nem akarja h mástól tudd meg... vagy azért h tudd, mire számíts tőle
3/21 A kérdező kommentje:
csak az a baj, h nem aza metroszexuális alfahím :D szval sztem tök átlagos pasi ... csak az a baj h mutogatja nekem kiket hajtott meg, nekem cseppett kisebbségikomplexusom van miatta...:S
2010. jan. 2. 23:21
4/21 A kérdező kommentje:
a kapcsolatába állitolag sosem lépett félre ... csak felkinálkoznak neki a csajok, ő meg nem áll ellen ...:S
2010. jan. 2. 23:21
5/21 anonim válasza:
Hülye izmozó. Lehet a fele sem igaz. :D
6/21 anonim válasza:
teljes mértékben igaza van az első válaszolónak... gondolja hogy hátha te is beugrassz az ágyába
7/21 A kérdező kommentje:
csak aztmondja ő mindig megmondja mit akar .. hha dugni akar akk megmondja a csajnak :D ha meg járni akk meg azt ... aztmondja h a bnöje óta nemvolt még lány akivel eltudna kapcsolatot képzelni és h én velem eltudna ...
2010. jan. 2. 23:23
8/21 anonim válasza:
sosem lépett félre a kapcsolatában? ha már másnál megtette, h lefeküdt egy csajjal akinek volt barátja akkor simán kinézem belőle... utolsó válaszoló voltam
9/21 anonim válasza:
hát nekem is volt egy olyan pasim,h tette a szépet meg minden és persze hogy csak a szexre kellettem neki, de magától sose mondta volna meg ha én mástól nem hallom és nem kérdezek rá, csak így vallotta be az egészet...
10/21 A kérdező kommentje:
én rákérdeztem, és még mindig hajtja h komoly kapcsolatot akar... a bnöjét nem csalta meg, pedig zürös volt állitolag a kapcsolatuk ... de nekem fura, mert nem egy olyan ultrajó pasi, h kinézném belöle ennyit dugott :S:D
2010. jan. 2. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!