Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hibás? Tényleg haragszik rám?
Figyelt kérdés
Tudtuk, hogy bejövünk egymásnak, de mire lépett volna, már mással akartam összejönni. Akkor nem is beszéltünk, nekem lett párom. Mire odamentem volna hozzá, hogy igen, vele akarok lenni, az exem bekavart. (Egy osztályba járunk. Azt mondta neki, hogy még mindig együtt vagyunk. Pedig nem igaz) És meg akartam neki magyarázni, hogy nem igaz, még válaszra sem méltatott. Nincs barátnője.
Köszönöm a normális válaszokat
17L
2014. jún. 14. 23:53
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy haragszik rád, csupán rosszul esett neki annak idején. Hagyj neki egy kis időt.
2/8 anonim válasza:
Te is léphettél volna, és az ő szemszögéből érthető, hogy nem bízik benned, de azt nem mondanám, hogy hibás vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Én léptem először .. és ő nem akarta "elsietni"
2014. jún. 15. 00:13
5/8 anonim válasza:
Adj neki egy két hetet és próbálj meg vele amondó vagyok hogy próbálj meg vele ismét beszélni. Addigra csak rendeződnek benne és körülötted is a dolgok. Szerintem érdemes még egy próbát tenni! Ha akkor sem hallgat meg akkor tényleg az ő baja, így járt hogy veled nem járt.
6/8 anonim válasza:
így mész egyik karjai közül a másikhoz... szerintem tök nem jó..
19f
7/8 A kérdező kommentje:
egyik haverját küldte, hogy megkérdezze járunk-e. Nem is tudhattam biztosra, mi van... A másik, hogy mire mással összejöttem több idő is eltelt...nem egyik hétről a másikra.
2014. jún. 15. 07:07
8/8 anonim válasza:
ilyet miért nem személyesen kérdez?? nem kötözködni akarok csak az egész helyzet valahogy olyan komolytalan a számomra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!