Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény azokról a pasikról, akik nem szeretnek ny*lni? Nem kötődnek a lányhoz érzelmileg?
Figyelt kérdés
Jelenlegi barátommal arra került a sor, kiderült, hogy nem szeret ny..., és életében csinálta vagy háromszor... és előadta, hogy az mennyire fúúúj meg undorító...De ő elvárja az orális kényeztetést. Most ez hogy van? Az ilyen fiúk azért nem csinálják, mert nem szeretik a párjukat? Az előző párom meg pont az ellenkezője volt (imádta csinálni) de már néha nekem volt sok :D2014. jún. 14. 19:13
21/23 anonim válasza:
Egyszerűen csak ne csináld neki többet. Ha nem tetszik akkor szakítsatok.
22/23 anonim válasza:
Tehát nem szeret nyalni, de elvárja fordított esetben.... hát én az ilyet kiröhögném, és aztán szakítanék....
Várja el attól a marhától, aki eltűri hogy bármint is elvárjanak tőle.
Ha nem szeret nyalni de nem vár cserébe sz...pást, akkor nincs különösebb baj. Azzal együtt tudnék élni.
Bár szerencsére nincs ilyen gondom.
23/23 A kérdező kommentje:
20as jó neked. Én megbeszélni se tudom vele normálisan, pedig erre biztosan kell lennie magyarázatnak, hogy miért nem szereti.
2014. jún. 14. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!