Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény azokról a pasikról, akik nem szeretnek ny*lni? Nem kötődnek a lányhoz érzelmileg?
Figyelt kérdés
Jelenlegi barátommal arra került a sor, kiderült, hogy nem szeret ny..., és életében csinálta vagy háromszor... és előadta, hogy az mennyire fúúúj meg undorító...De ő elvárja az orális kényeztetést. Most ez hogy van? Az ilyen fiúk azért nem csinálják, mert nem szeretik a párjukat? Az előző párom meg pont az ellenkezője volt (imádta csinálni) de már néha nekem volt sok :D2014. jún. 14. 19:13
11/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én érzem úgy, hogy ez megalázó. Azt hittem, nekem vannak magas elvárásaim.
2014. jún. 14. 19:24
12/23 anonim válasza:
És mit nem szeret benne? Mert, szerintem azért ezt csak meg tudná mondani, én is meg tudtam mondani. Én biztos rákérdeznék. Mert, ha csak lusta viszonozni, akkor az így tényleg furcsa.
13/23 A kérdező kommentje:
10-es bár ő lenne :D de nem hiszem xD Ilyen téren ő nem fog változni, ehhez ragaszkodik... menthetetlen eset :D
2014. jún. 14. 19:26
14/23 A kérdező kommentje:
Nem tudott rá kielégítő választ adni. A napokban pl egy olyan feliratos bugyi volt rajtam, ami erre célzott.... de ahogy ránézett, nevetett és mondta, hogy azt várhatod, mert nem foglak ki...
2014. jún. 14. 19:29
15/23 anonim válasza:
Ez így fura. Én biztos nem csinálnám neki, amúgy sem a kkedvenc műfajom, de így meg pláne. Mondd meg neki, hogy majd más csinálja neked, ha ő nem...23/L
16/23 anonim válasza:
Mi a problémád a nyalni szóval kérdező?
17/23 anonim válasza:
Lehet kiskorában megverték egy fagyival.
18/23 A kérdező kommentje:
Nekem nincs vele problémám... a partneremnek van..
2014. jún. 14. 19:39
20/23 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet.
Az én barátom sem szereti, mert elmondása szerint volt egy ezzel kapcsolatos negatív élménye egy csajjal, és azóta nem hajlandó még csak megpróbálni se.
Nálunk nem is téma, egyszer megbeszéltük, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!