Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? VELETEK MEGTÖRTÉNT VALAMI HASONLÓ?
Figyelt kérdés
a húgomnak van egy fiúja,aki kedveli őt,de nem szerelmes belé,viszont a húgom szerelmes belé,ennek ellenére a volt fiújával lefeküdt (36éves)és azt mondja hogy ami nem derül ki az nem megcsalás.....szerintetek?2010. jan. 2. 22:21
1/8 anonim válasza:
Erre csak egyet tudok mondani....
Emberek vagyunk vagy mi. :))))))))))))))
3/8 anonim válasza:
én szájba verném:D:D
Mert olyan kis erőszakos vagy... kis huncutka :)
4/8 anonim válasza:
mér szerinted akkor ez mi? "bújócska" Ez megcsalás erős formája .:)és ha igazán szerelmes lenne belé ,nem csalta volna meg!! szóval eléggé kamunak tűnik ez a szerelem história!!de hát sokakban nincs annyi tisztelet ,hogy először szakít aztán ,szexelget jobbra -balra!
5/8 A kérdező kommentje:
sajnos én nem lehetek pártatlan,azért kérdelek titeket,de ha valakinek volt valami hasonló mondja el mi történt és utána mi lett,köszi.
2010. jan. 3. 00:03
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne üsd bele az orrod, az ő lelkén szárad, a tiéd tiszta.
Azzal mondjuk csak magát ámítja (vagy téged etet), hogy nem megcsalás. Az. :D
7/8 anonim válasza:
őőőőőőő.Akkor mi?Ne vicceljünk már!!Jól szájba verném!
8/8 anonim válasza:
őőőőőő.Akkor mi?Ne vicceljünk már!!Jól szájba verném!
De most miért bántanád szegényt? :) És ha előkap egy stukkert és keresztül lő? :) A mai világban soha nem lehet tudni mi rejtőzik az ember kabátja, köpönyege, irhája, mentéje, szűrje, dolmánya, zekéje, zakója, alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!