Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöhet össze egy szép nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhet össze egy szép nő, egy ilyen malaccal? Örökszűz fiúk, nem kell többé félnetek (? )

Figyelt kérdés

[link]

Ha neki sikerült, nektek is. És nem hiszem, hogy Thalia csak a pénzért van vele, ugyanis Thaliának is van szép kis vagyona... Én személy szerint nem értem, hogy bír rá nézni.

#szép #csúnya #csúnya fiú szép lány
2014. jún. 14. 18:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Na szerintem meg sokkal szebb Thalia mint Eva Longoria. Gondolom a Gabi alatt rá gondolsz. "

Ezt nem hittem el:D Én írtam egy kommentet, amiben volt egy link. miért gondolna Eva...annyira be akarom fejezni ezt a mondatot, de remeg a kezem a röhögéstől:D

2014. jún. 14. 21:48
 22/27 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj én már nem is azért vagyok szomorú, depis, feszült, mert nem tetszem egy lánynak sem, hanem, hogy mi a fenének kell majdnem napi szinten az orrom alá dörgölnie idegeneknek akár a városban, akár fb-n a képeimet látva, hogy ronda, jaj ez a fiú nővel van, ez hogy lehet? és hasonló lenéző, csúfolód, megalázó megjegyzés. Na ezekből van már elegem. Főleg úgy, hogy tudnék én is fikázódni, mert sok ember magam sem álomszép és mégis fikáz másokat. Például a kövér lányok se tudom mire vannak úgy elszállva maguktól, meg az agyonvakolt anorexiás csajok szintén, illetve a páwa, elkényeztetett takonypócok és társaik. -.-
2014. jún. 14. 22:48
 23/27 anonim ***** válasza:
azért mert mind a kettő latin származású. vagy ez nem esett le egyből? persze, Gabriela Spanic is lehetne, sőt, most így utólag h megnéztem az előző kommenteket, nyilván erről volt szó. na de most ezen ekkorát szórakozni... boldog ember lehetsz :D
2014. jún. 14. 22:56
 24/27 A kérdező kommentje:

Jó, talán egy kis smink volt rajta, de nem vakolat!

[link]

Aki nézte a sorozatot, az tudja, hogy pont az volt a célja, h bemutassa Marimar átalakulását...

Tehát az első részekben 'koszos kislány' volt, a tengerparton mászkált , tehát kétlem, h egy kilo vakolat lenne rajta.

2014. jún. 15. 06:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Én meg dolgoztam már tv-ben és tudom h a természetesség eléréséhez is elég sok smink kell. Szóval... amúgy is bukik az egész állításod, mert a pasi igenis jóképű.
2014. jún. 15. 11:11
 26/27 anonim ***** válasza:
A kérdező értelmi színvonala ott van, hogy nézte a Marimart, és emlékszik is rá, és tudja, hogyan voltak "nem sminkelve" a szereplők benne. Imádom. Leszünk barik?:D
2014. jún. 15. 11:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Többek közt Thalia adatlapján is olvastam már vmikor ezt. Na de mind1, jah nagyon jó pali :'D
2014. jún. 15. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!