Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhet össze egy szép nő, egy ilyen malaccal? Örökszűz fiúk, nem kell többé félnetek (? )
Ha neki sikerült, nektek is. És nem hiszem, hogy Thalia csak a pénzért van vele, ugyanis Thaliának is van szép kis vagyona... Én személy szerint nem értem, hogy bír rá nézni.
hm... A kedvenc énekesnőm:)
Egyébként nem csúnya pasi csak öreg...meg verte az exét... Thalia-nak is sok pénze van...nem a pénz az oka. Neki tetszik. És tényleg nem csúnya pasi, csak az én ízlésemnek öreg:D
A férjem 3 évvel fiatalabb nálam is...
A nő se valami szép ? :D
még smink nélkül is szebb, mint a többi. Mert h a Marimarba nem volt sminkelve , az is száz!
Szerinted nem volt kisminkelve egy sorozatban? 17 éves vagy, hogy "nőhettél fel" ezeken? Nem 27 éves vagy? Én annyi vagyok, és mégis alig emlékszem ezekre, olyan régen adták.
Szerintem ez a nő olyan tipikus délinek néz ki, nem a típusom külsőre, és nem tudom, kire mondod, hogy "mint a többi". De nekem pl. ez a csaj jobban tetszik, ha már szappanopera: [link]
Amikor kicsi voltam, akkor is mentek :)
Ismételték őket elég sokat :)
Na szerintem meg sokkal szebb Thalia mint Eva Longoria. Gondolom a Gabi alatt rá gondolsz. Na látod, ami most itt előjött, az az ízlések és pofonok mondás, vagyis h kinek ez jön be kinek az.
Am nem tudom miért lennék álszent egy anonim oldalon?
A sorozatban meg egy kg vakolat volt rajta, az tuti :D
Én nőként úgy gondolom, nem láttam szebb hírességet Thalia-nál. Egyet sem!
A pasi meg abszolút vállalható ha az alacsony öreg pasik jönnek be valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!