Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöhet össze egy szép nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhet össze egy szép nő, egy ilyen malaccal? Örökszűz fiúk, nem kell többé félnetek (? )

Figyelt kérdés

[link]

Ha neki sikerült, nektek is. És nem hiszem, hogy Thalia csak a pénzért van vele, ugyanis Thaliának is van szép kis vagyona... Én személy szerint nem értem, hogy bír rá nézni.

#szép #csúnya #csúnya fiú szép lány
2014. jún. 14. 18:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Miért lennék álszentek? Tényleg jól néz ki.
2014. jún. 14. 19:09
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
A pasi teljesen korrekt, a nő se valami szép egyébként.:) tökre összeillenek. Fernando Colunga meg hogy néz már ki, uramisten...???
2014. jún. 14. 20:18
 13/27 anonim ***** válasza:

hm... A kedvenc énekesnőm:)

Egyébként nem csúnya pasi csak öreg...meg verte az exét... Thalia-nak is sok pénze van...nem a pénz az oka. Neki tetszik. És tényleg nem csúnya pasi, csak az én ízlésemnek öreg:D

A férjem 3 évvel fiatalabb nálam is...

2014. jún. 14. 20:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok álszent, kikérem magamnak. Nem csak a külső foghat meg valakiben. Akit meg igen, az felszínes.
2014. jún. 14. 21:06
 15/27 A kérdező kommentje:

A nő se valami szép ? :D

még smink nélkül is szebb, mint a többi. Mert h a Marimarba nem volt sminkelve , az is száz!

2014. jún. 14. 21:06
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerinted nem volt kisminkelve egy sorozatban? 17 éves vagy, hogy "nőhettél fel" ezeken? Nem 27 éves vagy? Én annyi vagyok, és mégis alig emlékszem ezekre, olyan régen adták.

Szerintem ez a nő olyan tipikus délinek néz ki, nem a típusom külsőre, és nem tudom, kire mondod, hogy "mint a többi". De nekem pl. ez a csaj jobban tetszik, ha már szappanopera: [link]

2014. jún. 14. 21:10
 17/27 A kérdező kommentje:

Amikor kicsi voltam, akkor is mentek :)

Ismételték őket elég sokat :)

2014. jún. 14. 21:21
 18/27 A kérdező kommentje:
Jó, persze már Thalia sem fiatal, de volt olyan szép mint Gabi .
2014. jún. 14. 21:22
 19/27 anonim ***** válasza:

Na szerintem meg sokkal szebb Thalia mint Eva Longoria. Gondolom a Gabi alatt rá gondolsz. Na látod, ami most itt előjött, az az ízlések és pofonok mondás, vagyis h kinek ez jön be kinek az.

Am nem tudom miért lennék álszent egy anonim oldalon?

A sorozatban meg egy kg vakolat volt rajta, az tuti :D

2014. jún. 14. 21:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Én nőként úgy gondolom, nem láttam szebb hírességet Thalia-nál. Egyet sem!

A pasi meg abszolút vállalható ha az alacsony öreg pasik jönnek be valakinek.

2014. jún. 14. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!