Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megláttok egy szép lányt valahol akkor ti oda szoktatok menni hozzá?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 14:26
1/15 anonim válasza:
Sokszor sok lányhoz kéne oda mennem,szóval nem.
2/15 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Attól, hogy szép, lehet olyan benyomást tesz rám, ami miatt nem mennék oda hozzá. A másik meg a társaság kérdése. Ha én társasággal vagyok, akkor nem fogok odamenni egy lányhoz, de akkor sem, ha esetleg ő van a barátnőivel. Szerintem ez egy olyan dolog, amit négyszemközt kell intézni.
3/15 anonim válasza:
Én sem merek sajnos odamenni,pedig már párszor elgondolkoztam,hogy mi lenne ha.. de mégsem megy :)
4/15 anonim válasza:
Nem. Nem merek odamenni hozzá.
20/F
5/15 anonim válasza:
Mi az, hogy egy szép lányt valahol? Ezt most pont úgy kérdezed, mintha 1000-ből 1 lenne szép. Rengeteg sok szép nőt látok nap-mint nap, jól is nézne ki ha mindhez odamennék.
6/15 anonim válasza:
Nem mert úgyis elküldene a búsba, ezt az örömöt meg nem akarom megadni neki
7/15 anonim válasza:
Nem,mert nincs értelme egy újabb elutasítással,megvetéssel hazamennem...
8/15 anonim válasza:
így van. ha csinos, és szép, tuti hogy van barátja. de ha nincs, akkor meg épp nem is akar, stb stb...kifogások, elutasítás, jol fogalmaztak előttem.
9/15 anonim válasza:
Ismeretlenhez tuti nem, minek, két variáció van:
1. Ha van barátja, akkor azt mondja: Bocsi, van barátom!
2. Ha nincs barátja, de nem tetszem neki, akkor is azt mondja: Bocsi, van barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!