Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megláttok egy szép lányt valahol akkor ti oda szoktatok menni hozzá?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 14:26
11/15 anonim válasza:
múltkor egy fagyiárus csaj keltette fel a figyelmemet, ő is mindig nézett, csak sajnos túl fiatalnak tűnt
-egy hideg sör jobban csúszik, mint a fagyi szóval még csak vevőként se mentem oda...utólag bánom picit
12/15 anonim válasza:
Ja eddig 18-ból 1x bejött :)
Pedig mindegyikkel megvolt a több perces szemkontaktus próbáltam kipuhatolin h vajon bejövök e, de röhejes de 17x mind ugyanazt mondta "van barátom".
most már csak olyanhoz megyek oda akiről biztosra tudom h nincs senkije,. Ergo legalább egy ismerősöm ismerőse.
13/15 anonim válasza:
Párszor volt már rá példa. Néha még lett is utána randi. De ahogy idősebb leszek, egyre nehezebben veszem rá magam. Valahogy lealacsonyítónak érzem, olyan mint ha kéregetni mennék oda.
14/15 anonim válasza:
Régebben még kezdőként én is csináltam, ma már rájöttem, hogy semmi értelme mert nagy részének tényleg van barátja, másik részeg meg baromi tiszteletlen, bunkó és lekezelő volt velem, mert hát szerintük én ronda vagyok. Szóval csak a helyes fiúknak javaslom ezt a módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!