Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány valahol? :S
Üdv! ^^ Fél karomat odaadnám egy aranyos barátnőért aki Gamer, Kocka .. ahogy tetszik. Hol találhatnék ilyen kocka barátnőt? :) Léteznek egyáltalán ilyen lányok? Akik pl nem úgy kockák H facebook meg ilyen szarok hanem pl League of Legendsesik vagy ilyesmi :D (az állat lenne) :D
Am nem vagyok ronda vagy ilyesmi, nem ezzel van a gond .. csak azzal h nem tudom hol találjak. Nincsenek nagy elvárásaim Ne legyen kövér meg legyen aranyos xD nailyesmik. bocs am ha gyerekesnek tűnik ez most .. :D
23/F
Mi:) a ^^ f*szért raksz xd ennyi;( hangulatjelet? :S
Amúgy vannyak ilyenek.
Nem lehet hogy azért nincs barátnőd mert egész nap a gép előtt ülsz, és azt nyomogatod ? Talán ha felkelnél a gép elől...
Am az is megtudja tanulni a játékokat aki soha nem játszott ilyenekkel. Pl én. Nekem csak egy kedvenc játékom van de azzal egész nap eltudnék játszani :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!