Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne még megtennem hogy vissza kapjam?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki egy hete mèg a barátnőm volt, most hétfőn lennénk 1 évesek, de egy házibuliban minden elromlott csúnyán össze vesztünk, ên ott hagytam és kidobtan ő erre más csávóval smárolt miután elmendtem és kidobtam. De mindent megbántam mert nagyon szeretem és azóta futok utánna, probálom vissza kapni de ő mindig csak azt mondja nem lenne minden olyan mint régen. Közben a csavoval beszélget ..meg velem is .írja hogy szeret de nem kapom vissza :/ mit kéne mèg megtenem?2014. jún. 14. 13:08
1/5 anonim válasza:
Más lányokkal kéne neked is beszélgetned, őt meg hanyagolni.
2/5 anonim válasza:
Ha ilyen konnyen mas karjaba kotott ki az a csaj egy ribizli. Mar bocsi de ez az igazsag. Es arra is komoly osszeget mernek tenni, hogy az 1 ev soran teged megcsalt. :) 19F
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nehez, de ahogy az elso is mondta, hanyagold es keres valaki mast. Ne te szaladgalj az o segge utan, fog o majd utanad ;)
4/5 anonim válasza:
"azóta futok utánna" Rég rossz, hogyha te futsz utána :/
5/5 BlackSword válasza:
Állj már a sarkadra ember!!! Kiraktad, ő meg kimutatta a foga fehérjét... Ennyi... Ez a busz/vonat/hajó/űrsikló/bicikli/csillámpóni már elment...
Ennél még az is jobb lenne, ha csokit és fagyit zabálva siránkoznál a kanapén a maricsuit nézve...
De a legjobb az lenne, ha elfogadnád a tényeket és továbblépnél rajta... Van egy mondás a könnyekről, hogy akiért érdemes lenne, az nem tesz olyat, hogy miatta kihulljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!