Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kapjam vissza?

Figyelt kérdés
megcsaltam a barátnőmet 5 nővel, nem vagyok rá büszke. évek óta együtt voltunk, együtt is éltünk, egy vita alkalmával el költözött tőlem, és utólag meg tudta, hogy az évek során voltak félre lépéseim. Azt mondta soha többet nem akar már tőlem semmit, és most egy másik férfival van együtt, és most érzem, mit veszítettem el! Szeretem nagyon!
2014. márc. 27. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne akarj neki még többet ártani, hagyd, hogy boldog legyen
2014. márc. 27. 22:14
 2/5 Deliverance ***** válasza:
Szerintem ezt már nem hozhatod helyre. Félrelépni egy nővel, és megcsalni öttel, az két külön dolog. Ráadásul még hazudtál is neki. Előbb kellett volna gondolkodnod, most már hiába bánod. Egy másik férfival van, akivel valószínűleg boldog. Tanulj a hibádból és értékeld azt, ami megadatott neked.
2014. márc. 27. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
hát az a másik férfi biztosan jobban fogja szeretni, mint te!!!! inkább tanulj a hibádból és a következő szerelmedet ne csald meg és ne hazudj neki!!!!
2014. márc. 27. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy egy félrelépés oké, de 5 ? Ez után pofátlanság azt mondani, hogy szereted. Maximum birtokolni, elmondani, hogy "igen, ő az enyém", ez hiányzik neked. De ha szeretted volna, 1x sem történik félrelépés.
2014. ápr. 2. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen rinyagép genyládák is feltehetnek itt kérdést. De még válaszolnak is nekik!!!! Jajj!!! :-(
2014. ápr. 2. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!