Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saruon12 kérdése:
Melyik a jobb kapcsolat?
Figyelt kérdés
Amelyikben az van hogy sokat találkoznak de kezdik már unni egymást,vagy az amelyikben alig találkoznak de mikor találkoznak akkor minden percet ki használnak?2014. jún. 14. 11:56
1/5 anonim válasza:
sztem a második. nekem is ilyenem van
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg egyik se.
Az a jó,mikor a másik fél olyan mint a legjobb barátod. Vagyis nem unod,és nem érzed,h kevesebbet kell együttlenni,nehogy megund..
3/5 anonim válasza:
Egyik sem jó. Az egyik azért nem lesz tartós, mert unalmasak egymás számára, a második meg azért nem, mert nem fog működni az együttélés, ha csak nagyon ritkán igénylik egymás társaságát.
4/5 A kérdező kommentje:
De a 2.-ban azért találkoznak ritkán mert távol vannak egymástól és csak mondjuk 2hétvégente tudnak találkozni.
2014. jún. 14. 16:35
5/5 anonim válasza:
Akkor a második elvileg jobbnak tűnik, de csak akkor derül ki, ha ők is sűrűn tudnak találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!