Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem lenne nektek jobb a szex nélküli kapcsolat?
keress cuckold kapcsolatot ahol a csaj veled nem kefél csak másokkal te meg vagy a házikedvenc aki kiszolgálod.ez talán könnyebb mert nem sok csaj van aki elvan szex nélkül.de olyanról olvastam aki az egyoldalú kényeztetést szereti,de szerencsére ez is ritka.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__56..
Én azt gondolom egy nő maximálisan szolgálja ki a párját szexuálisan,persze normális keretek között,de mindig éreztesse a pasival hogy megőrül a farkáért mert erre minden pasinak szüksége van
Nos igen a kérdés is meg a válaszok is megragadták a lényeget... :-)
Én már csak annyit fűznék hozzá, hogy a nőknek jobban kell a s*zex, mint a fiúknak, csakha ezt kifejezik, akkor leri*bancozzák őket, tehát ez nem jó...
Sokkal jobban járnak, ha a fiúkra fogják rá, hogy nekik kell a s*zex állandóan, meg a s*zex az amúgy is olyan férfias... :-)
De őszintén szólva én is megnézném mi lenne a nőkkel ha s*zex nélkül kellene élniük, tuti masztiznának párszor... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!