Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanácsot! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác, 19 éves, én is annyi vagyok. Egy rokonunk lagzijában ismerkedtünk meg, és elég jól el is voltunk, ez volt 2009 júniusában. Egy hónapig nagyon jól elvoltunk, kis túlzással, mert sokat veszekedtünk mindenféle hülyeségen. Egy hónap után csúnyán összevesztünk, és az ősszel felkeresett újból, hogy ne haragudjak rá, meg ilyenek. Újra elkezdtünk beszélgetni, és eleinte elég bunkó voltam vele, de nem adta fel, azóta is beszélünk. Mostanába egyre többet írja, hogy ő szeret, és imád, és stb. A gond az, hogy ezt mondj az egyik nap, de a másik nap meg már nem tudja mit is akar. Mostanába rengeteget változott, és tök jól elbeszélgetünk, és én is kezdem megkedvelni őt űjra, amit el is mondtam neki,de ugyanúgy nem haladunk egyről a kettőre. Állandóan ott lyukadunk ki, hogy nem tudjuk mit is akarunk. Azt hozzá kell tennem, hogy én voltam az első kapcsolata, még ha egy hónapig tartott is, és eddig az egyetlen is. Kérlek mondjátok el, hogy ti mit tennétek ebben a helyzetbe, mert én már annyira nem tudom! Köszönöm nektek!2010. jan. 2. 20:47
1/1 anonim válasza:
Hát szerintem csak azért kezdtél utána érdeklődni megint, mert tetszik h ilyen kitartóan fogallkozik veled:) pesrzze ez nem biztos, de nekem is volt egy ilyen esetem ...
azért ilyen kitartó veled alapjában mert első kapcsija volt...nehéz elviselni a legeslő szakítást főleg ilyen rövid idú után neki szerintem...
én nem járnék veleh a helyedben...megmonodm őszintén...írtad is h sokat veszekedtetek és ha enniy idő után nem tudjátok h mi legyen nem is fogjátok utána se....
ha járni akarnátok egymással már rég megtettétek volnah...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!