Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinál hogyan lehet azt elérni hogy feleségül vegyen egy nőt? A nőnek mit kell ezért tennie?
Képviseld azokat az értékeket, amelyeket ő elvár.
(Ha te vágysz rá, akkor ő megfelel neked, szóval a te oldaladat ezért nem nézzük.) Szóval azzal kell most foglalkozni, hogy te felelj meg neki, az ő értékrendje alapján.
Ha rájön, hogy még 1 ilyen nincs, mint te, akkor hülye lesz elveszíteni.
Semmit!
Erőltetni semmiképp.
Ha el akar jegyezni akkor eljegyez, ha feleségül akar venni feleségül fog venni.
Ezzel semmi mást nem tud elérni egy nő minthogy elijessze a férfit.
Azt mondom, hogy vagy jön magától vagy sehogy.
Ja és van akinek nem fontos, illetve nem is kötelező.
Szerintem ez tök véletlenszerűen jön a pasiknál,azt veszik el, aki épp jókor jó helyen van, de általában nem azt a nőt, aki odáig van értük,hanem aki mellett szenvedhetnek,aki megcsalja őket, akit félteni kell,aki még egy teát sem tud megfőzni,figyeld csak meg.
L/28
Elérni? Sehogy?
Ha jó a kapcsolatotok, akkor természetszerűleg jön a lánykérés (amennyiben családcentrikus, ill. házasságpárti a férfi), ha meg nem az, akkor kár kierőszakolni, mert úgyis szakítás lesz a vége.
Ja, és alap, hogy nem élünk együtt évekig úgy, hogy a téma szóba sem került, vagy csak kerülgetjük a forró kását. Jó az ilyen fontos kérdéseket minél előbb átbeszélni, ŐSZINTÉN, és akkor nincs baj.
Erre az esetre tartogatja néhány nő a terhes vagyok kijelentést, amely ráadásul nem is kamu.
Engem egyébként ez sem hatna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!